0%
БИОРЕМОДЕЛИРАНЕ С PROFHILO - НОВ ПОДХОД ПРОТИВ СТАРЕЕНЕ
 
Биоремоделирането е иновативен подмладяващ подход в естетичните процедури, който действа директно върху отпуснатостта на кожата. Profhilo предлага двойно действие, благодарение на своя състав. Биорегенериращо действие – резултат от балансираната концентрация от ниско молекулно тегло на хиалуронова киселина, която стимулира ендогенното производство на ХК. Стягащ ефект – в резултат на високото молекулно тегло на хиалуронова киселина, която неутрализира отпуснатостта на кожата, докато ремоделира лицето.
 
 

ЗАЩО PROFHILO?

Биосъвместим – Съставен от висок клас пречистена хиалуронова киселина, получена от биоферментация.

Сигурен – Поради своята висока степен на чистота и липса на добавки, Profhilo предлага по-голяма безопасност и следователно намалява страничния ефект.

Ефективен – Предлага продължителни резултати, благодарение на своята патентованата технология. Веригите на хиалуроновата киселина с различни молекулни тегла, присъстващи в Profhilo са свързани помежду си по начин, който придава уникални структурни характеристики на продукта. Тази технология, базирана на образуването на хибридни комплекси на ХК, дава възможност за достигане на концентрацията от 64 mg хиалуронова киселина с различно молекулно тегло – 32 mg. ХК с високо молекулно тегло и 32 mg с ниско молекулно тегло –  в спринцовка от 2 mg .

PROFHILO® е новият съюзник срещу стареенето на кожата, който подхранва кожните клетки и възстановява стегнатостта й за по-дълъг период от време.