0%
Подмладяване стареещата кожа, премахва следите от акне, бръчки и белези.
 
Апаратът e-Two е най-новият шедьовър на SyneronmedicalLtd за фракционно подмладяване на кожата. Технологията му е разработена за нетравматичното й обновяване. Накрайникът му е първият в света, който използва фракционирана радиочестота (сублативно подмладяване). e-Two е абсолютно безопасна апаратура, ефективна за подмладяване на старееща кожа, премахване на следи от акне, бръчки и белези.
 
 
ТРЕТИРАНЕ НА БЕЛЕЗИ С e-Two

Радиочестотната фракционна енергия въздейства върху епидермиса и дермата през матрица от микроелектродни биполярни елементи. Резултатът е термична аблация (премахване на горния микро-слой състарена и увредена кожа) и коагулация на равно разграничени кожни участъци с микроспопични размери.

Кожата, която заобикаля обработвания участък служи за „резервоар“ на клетки и по този начин ускорява зарастването й, стимулира обновяването и засилва лечебния ефект. Резултатите от този метод са много по-трайни, ефективни и безопасни от аблативната апаратура.

e-Two е разработен така, че да подава топлинна енергия към кожата диференцирано, през множество микроскопични електродни иглички. Апаратът анализира степента на аблацията, коагулацията и нагряването на кожата, като едновременно с това оценява и ефективността и безопасността на самата процедура.

 
 

ЛЕЧЕНИЕ И ТРЕТИРАНЕ НА БЕЛЕЗИ ОТ АКНЕ С e-Two

Действието на e-Two срещу белези от акне е с помощта на радиочестотната енергия, която достига директно в дълбоките слоеве на дермата под формата на решетка. Чрез нагряване на тъканите в дълбочина се стимулира производството на колаген и се подпомага образуването на нова, здрава и еластична кожа.

Броят на необходимите процедури е между 3 и 5, като периодът между тях е 4-6 седмици. Процедурата не е силно болезнена, няма странични ефекти и усложнения.

 
 

СУБЛАТИВНО ПОДМЛАДЯВАНЕ С e-Two

Стареенето на кожата се определя от различни текстурни кожни деформации. Фракционният e-Two е проектиран за третиране на бръчки, белези от акне и подмладяване на кожата.

Употребява се за дерматологични процедури, изискващи аблация и ресърфейсинг на кожата. Резултатът е видим веднага след процедурата.

Технологията на радиочестотната фракционна енергия е подходяща за всеки тип кожа. Процедурата е безболезнена, няма странични ефекти и усложнения. С e-Two няма опасност от изгаряне, пигментации и белези, не изисква възстановителен период и не е нужда да се криете от слънцето.

За разлика от лазерната, радиочестотната енергия достига директно в дъбоките слоеве на дермата. Тя прониква през матрица във формата на решетка и въздейства върху микроточки. По този начин се ускорява процесът на възстановяване, като се изключват страничните ефекти, познати от инвазивното лазерно лечение – дълъг период на възстановяване след процедурата, хиперпигментация, вероятност от инфектиране на третираната зона.

Чрез дълбочинно нагряване на тъканите се стимулира производството на колаген и се подпомага образуването на нови здрави клетки. Кожата се изглажда и става по-еластична.

Чрез въздействието на биполярната фракционна радиочестота с e-Two се постига премахване на акнето, свиване на разширените пори, изглаждане на ръбците и белезите от акне или хирургически операции, гладка и кадифена кожа.

Наблюдава се незабавно изглаждане и освежаване на кожата, но пак най-добрият и устойчив резултат се постига 2-4 месеца след приключването на курса процедури, назначен от Вашия дерматолог.