За резервация и въпроси
+359 876100 006

Поставяне на дермални филъри

клиника Про Дерма - поставяне на хиалуронови филъри за подмладяване и обем
 

Какво представляват дермалните филъри с хилауронова киселина?

В ProDerma постигаме високи резултати с мултимодален подход – предлагаме разнообразие от методи за третиране на лицевите бръчки, премахване на негативните ефекти от стареенето върху лицето, белези, следи от акне и др.

В допълнение към традиционната естетична медицина прилагаме и дермални филъри с широко приложение, които могат да се инжектират амбулаторно от нашите лекари в различни зони на лицето и ръцете с цел постигане на завидни резултати.

Предлагаме биосъвместими съвременни дермални филъри, доказано безопасни и напълно резорбируеми.

Инжекционните препарати използват хиалуронова киселина под формата на биосъвместим гел, за да придадат обем и естествена свежест на кожата.

 

Ефективност и приложение

Хиалуроновата киселина е органично съединение, от групата на глюкозаминогликаните (мукополизахариди), намиращо се естествено в кожата, което задържа вода и помага за регенерацията и хидратацията.

Хиалуроновата киселина в дермата има важна функция и за възстановяването на тъканите. При прекомерно излагане на слънчева светлина и UV лъчение се уврежда и намалява производството на хиалуронова киселина – резултатът често е т.нар. слънчев дерматит, слънчево изгаряне.

Както колагена и еластина, количеството на естествената хиалуронова киселина в тялото намалява с напредването на възрастта.

 

Резултати и трайност

Хиалуронът запълва проблемните участъци, изглажда фините линии и намалява сенките, подобрява обема, след което постепенно се резорбира (разтваря) в рамките на около година.

За трайни и стимулиращи резултати се използват специално подбрани и тествани инжекционни препарати за третиране на вътрешния слой на кожата. Резултатите са индивидуални според типа кожа и възрастта на пациента. Периодът на активно действие може да е с различна продължителност, която обикновено трае около 6-12 месеца.

 

Приложение

За третиране на лицевите бръчки, премахване на негативните ефекти от стареенето върху лицето, белези, обем, корекция на контура и др. Резултатите от практиката показват, че поставянето на биосъвместима хиалуронова киселина е безопасен метод, когато се прилага с оригинални качествени консумативи от естетичен лекар.

 

Колко процедури са необходими за постигане на добри резултати?

Резултатите от поставянето на дермални филъри са различни, в повечето случаи резултата се забелязва на момента, а в други случаи, когато има приложена специална терапия те се разгръщат в продължение на седмици, като крайният ефект е налице след няколко месеца.

Филтър
Позиция
Име на продукт
Цена
Настрой низходяща посока
Виж като Решетка Списък
9 Артикули
12
24
36
Всички
Филтър
Позиция
Име на продукт
Цена
Настрой низходяща посока
Виж като Решетка Списък
9 Артикули
12
24
36
Всички
To Top