За резервация и въпроси
+359 876100 006

Поставяне на дермални филъри

Поставяне на дермални филъри
клиника Про Дерма - поставяне на хиалуронови филъри за подмладяване и обем
 

Какво представляват дермалните филъри с хилауронова киселина?

В ProDerma постигаме високи резултати с мултимодален подход – предлагаме разнообразие от методи за третиране на лицевите бръчки, премахване на негативните ефекти от стареенето върху лицето, белези, следи от акне и др.

В допълнение към традиционната естетична хирургия се използват филъри с широко приложение, които могат да се инжектират амбулаторно от сертифицираните специалисти на ProDerma.

Съвременните дермални филъри прилагани в ProDerma са биосъвместими, качествени, доказано безопасни и напълно резорбируеми.

Инжекционните препарати използват хиалуронова киселина под формата на биосъвместим гел, за да придадат обем и естествена свежест на кожата.

 

Ефективност и приложение

Хиалуроновата киселина е органично съединение, от групата на глюкозаминогликаните (мукополизахариди), намиращо се естествено в кожата, което задържа вода и помага за регенерацията и хидратацията.

Хиалуроновата киселина в дермата има важна функция и за възстановяването на тъканите. При прекомерно излагане на слънчева светлина и UV лъчение се уврежда и намалява производството на хиалуронова киселина – резултатът често е т.нар. слънчев дерматит, слънчево изгаряне.

Както колагена и еластина, количеството на естествената хиалуронова киселина в тялото намалява с напредването на възрастта.

 

Резултати и трайност

С няколко процедури хиалуронът запълва проблемните участъци, изглажда фините линии и намалява сенките, след което постепенно се резорбира (разтваря) в рамките на около година.

За трайни и стимулиращи резултати се използват специално подбрани и тествани инжекционни препарати за третиране на вътрешния слой на кожата. Резултатите са индивидуални според типа кожа и възрастта на пациента. Периодът на активно действие може да е с различна продължителност, която обикновено трае около 6 месеца.

 

За кого е подходяща мезотерапията

За третиране на лицевите бръчки, премахване на негативните ефекти от стареенето върху лицето, белези, следи от акне и др. Резултатите от практиката показват, че поставянето на биосъвместима хиалуронова киселина е безопасен метод, когато се прилага в оторизирана клиника и под медицински контрол.

 

Съвети преди и след процедурата

Страничните ефекти са минимални: може да получите известно подуване или насядане, което може да продължи два или три дни. Вие ще бъдете подробно информирани от специалист на ProDerma за потенциалните ефекти от процедурите на база индивидуална консултация.

 

Колко процедури са необходими за постигане на добри резултати?

Вие ще бъдете подробно информирани от специалист на ProDerma за оптималния брой процедури за постигане на желания резултат на база индивидуална консултация.

Филтър
Позиция
Име на продукт
Цена
Вашият избор
Настрой низходяща посока
Виж като Решетка Списък
7 Артикули
12
24
36
Филтър
Позиция
Име на продукт
Цена
Вашият избор
Настрой низходяща посока
Виж като Решетка Списък
7 Артикули
12
24
36
To Top