За резервация и въпроси
+359 876100 006

Мезотерапия

Мезотерапия
 

Какво представлява мезотерапията?

Мезотерапията представлява персонални микроинжектирания на лекарства, аминокиселини и витамини, които се прилагат в мезодермалния слой на кожата от лицензирано медицинско лице. Тази терапия активира синтеза на колаген и еластин, хидратира кожата, като я снабдява с естествена хиалуронова киселина, повишава нейната плътност, подобрява структурата й, изглажда овала на лицето и има стягащ ефект. При мезотерапията инжекциите са насочени към конкретни области на тялото и се използват за лечение на широк спектър от заболявания или болка. Специално за естетични цели, мезотерапията третира различни състояния на кожата.

 

Терапия за хидратация, третиране на белези и бръчки.

Стареенето на кожата в областта на лице, шия, деколте е реакция на кожата към регулярната експозиция на слънчевата светлина, в съчетание с токсините във въздуха и приема на храна, както и на физическото застаряване на населението.Чрез няколко микроинжекции, директно в дермата се доставят витамини и антиоксиданти или хиалуронова киселина. Така клетките на кожата получават природен тласък. Притокът на кръв е подобрен, токсините се елиминират, както и метаболизма на кожата се засилва. Активиран е синтеза на колаген. Спира се по-нататъшното отпускане на кожата, възстановява се обема, прогресията на бръчките се забавя, стимулира се подмладяването. Крайният резултат е видимо излъчване на здрава, съхранена, свежа и опъната (лифтирана) кожа. За този вид мезотерапия е въведен терминът Мезолифт.

 

КОЛКО ПРОЦЕДУРИ СА НЕОБХОДИМИ ЗА ПОСТИГАНЕ НА ДОБРИ РЕЗУЛТАТИ?

Мезотерапията се провежда на серии от няколко процедури, през различен интервал. Колко е необходимия брой процедури, зависи от вида и тежестта на проблема, от състоянието на кожата и от използвания продукт. Трайността на ефекта зависи от начина на живот на пациента и от неговата физическа активност.

Понякога, мезотерапия се използва в комбинация с Ботокс и/или Дермални филъри, за по-успешно заличаване на бръчки по лицето, белези, линии и други признаци на отпускане.

Филтър
Позиция
Име на продукт
Цена
Настрой низходяща посока
Виж като Решетка Списък
1 Артикул
12
24
36
Всички
Филтър
Позиция
Име на продукт
Цена
Настрой низходяща посока
Виж като Решетка Списък
1 Артикул
12
24
36
Всички
To Top