За резервация и въпроси
+359 876100 006
Трайна инвестиция

ULTHERAPY - безоперативен лифтинг

Цена от 700,00 лв.
На склад
Останали са само %1
SKU
ULTHERAPY - non-operative lifting

 

Какво представлява безоперативния лифтинг Ultherapy?

Неоперативен лифтинг на кожата на лице, шия, зоната под брадичката, вежди. Ултера използва микро-фокусиран ултразвук за лифтинг и стягане на отпуснатата кожа, без да е нужно време за възстановяване. Безопасна процедура за повдигане на кожата от челото до деколтето. Отлична алтернатива за тези, които не са готови за хирургична интервенция, но и изключително подходяща за тези, които желаят да увеличат ефекта от вече извършена такава.

ULTHERAPY® (Ултера терапия) е единствената неинвазивна процедура, одобрена от Управлението по храните и лекарствата (FDA) на САЩ. ULTHERAPY® използва ултразвукова вълна за осъществяване на ефикасно колаген-стимулиращо лечение. ULTHERAPY® е единствената нехирургична козметична процедура, която използва микро фокусиран ултразвук за стимулиране създаването на нов колаген дълбоко в кожата.

 

Ефективност и приложение

ULTHERAPY® заобикаля повърхността на кожата, за да достави точното количество ултразвукова енергия на правилното място. Уникално за терапията е използването на ултразвуково изображение, което позволява на практикуващия да наблюдава слоевете тъкан, които третира и безопасно да насочва енергията там, където ще бъде най-полезна и необходима. Терапията доставя фокусираната енергия на същия епидермален слой, който обикновено се третира от хирурзите по време на козметична операция, но без да се нарушава повърхността на кожата. Тази енергия инициира естествения отговор на тялото за стимулиране формирането на нов, свеж колаген в кожата.

 

Резултати и трайност

При някои пациенти, първоначалният ефект се наблюдава веднага след процедурата, но истинските резултати се появяват след два до три месеца с растежа на новия колаген, който постепенно повдига и опъва кожата на лицето, шията и деколтето. След ULTHERAPY® не е необходим период на възстановяване. Постигат се естествени резултати дори само с една процедура.

 

За кого е подходяща терапията

Процесът на стареене и увисване на кожата е неизбежен, но съвременните процедури за неоперативен лифтинг могат да ни помогнат да предотвратим някои от най-драстичните негативни ефекти. Ултразвуковата енергия се използва безопасно в областта на медицината в продължение на повече от 50 години, така че можете да бъдете спокойни и уверени при избора на ULTHERAPY®!

 

Колко процедури са необходими за постигане на добри резултати?

Продължителността на терапията зависи от зоната, която се третира и Вашия индивидуален план. Процедурата за лицето и шията отнемат от 60 до 90 минути, а за третиране на деколтето са необходими приблизително 30 минути. След това, можете незабавно да възобновите ежедневните си дейности.

To Top