За резервация и въпроси
+359 876100 006

Подмладяване

Слънцето, кожните нарушения, стареенето и дори наследствеността могат да допринесат за кожни неравности по лицето и навсякъде по тялото. Те включват:

  • текстурни неравности
  • бръчки
  • белези от акне
  • промени в пигментацията - лунички, слънчеви петна
  • видими кръвоносни съдове

Кожата може да загуби тонус, да се усеща по-малко стегната и да загуби здравословното сияние, характерно за по-младата кожа.

В ProDerma ще откриете актуалните методи за лечение на различните аспекти от увреждането на кожата. Лазерната терапия, механичен или химически пилинг и инжекционни продукти могат да подобрят състоянието на кожата и да предотвратят появата на фини линии и бръчки по цялото лице, както и дълбоки бръчки, които се развиват в специфични области на лицето, като горната устна и около очите. Тези лечения могат да се използват и за справяне с нарушения на пигментацията, като слънчеви и старчески петна, както и за корекция на белези от акне или други кожни заболявания.

Конкретният тип лечение, което ще отговори най-добре на вашите нужди, се определя след консултация с нашите квалифицирани специалисти. Повечето подмладяващи процедури и терапии на кожата изискват поредица от процедури и мултимодален подход за постигане на отличните резултати, които заслужавате.

Важно е пациентът да се ангажира да се грижи и предпазва кожата си в бъдеще, така че постигнатите резултати да са устойчиви и дълготрайни.

Филтър
Позиция
Име на продукт
Цена
Настрой низходяща посока
Виж като Решетка Списък
9 Артикули
12
24
36
Всички
Филтър
Позиция
Име на продукт
Цена
Настрой низходяща посока
Виж като Решетка Списък
9 Артикули
12
24
36
Всички
To Top