0%
Третиране на Розацеа, Вени и Васкуларни нарушения с Pulsar
 
Системата Pulsar предлага идеалното решение за прекъснати вени по лицето и розацеа. Светлината се поглъща от кръвоносните съдове, предизвиквайки коагулация и прибиране. Времето за възстановяване е кратко или напълно отсъства, което прави процедурата идеална за обедната почивка. Обикновено са необходими 3-4 процедури.

Розацеа е хронично състояние. Pulsar е една чудесна възможност за намаляване и облекчаване на състоянието. Процедурата е бърза и относително безболезнена.

Вашия терапевт ще Ви посъветва как да спомогнете поддържането на резултатите след процедурата.
Обикновено ще са Ви необходими 2–4 процедури, за намаляване на червенината и вероятно ще се наложи поддържане на интервали, тъй като розацеата е скрито състояние.

Eдинствено и само Pulsar „ABRALIGHT“ премахва петна по кожата само с един импулс.

Системата PULSAR AIPL SILK е последно поколение на интензивната пулсова светлина за епилация, с явни предимства пред лазерите. Системата използва филтрирана бяла светлина като енергиен източник, на импулси за правилна епилация.

PULSAR AIPL SILK е пето поколение система за трайна фото-епилация на всички типове кожа, фото подмладяване, васкуларни нарушения, бактериално акне, пигментни увреждания.