0%
Дермални Филъри с Хилауронова Киселина за Запълване на Бръчки
ALIAXIN® – решения за цялостно подмладяване, подчертаващи естествената красота, за хармонични и балансирани естетични резултати. Възстановява естествения овал, пълнотата и симетрията на лицевия контур, връща тонуса на кожата, укрепва еластичността и поддържа хидратацията: това са естетичните и терапевтични резултати, които ALIAXIN® гарантира. ALIAXIN® притежава естествен лифтинг ефект, съчетан с биологично действие, стимулиращо възстановяването на колагеновите структури на дермата. Четири различни формули със специфични високоеластични свойства, създадени по изследвания на IBSA, за постигане на максимална клинична ефективност, чрез комбинация от хиалуронови киселини, с различно молекулно тегло и различна степен на омрежване.
 

Hydrolift action

Hydrolift action е патентована технология на IBSA. Хидратира в дълбочина и биореструктурира кожата, благодарение на действието на естествената ХК. Постига лифтинг ефект, благодарение на омрежената ХК, която повдига и подобрява тонуса, стегнатостта и еластичността на кожата. Hydrolift® е иновативен и изключително терапевтичен подход, насочен към превенция и лечение на кожата.
 

ALIAXIN GP - GLOBAL PERFORMANCE - ЗА ЛИЦЕ

ALIAXIN® GP – Global Performance – бръчки, обем, корекции и подобрения. Идеално решение за третиране на най-често срещаните естетични дефекти.
  • Глабеларни бръчки;
  • Назолабиални гънки;
  • Марионетни бръчки;
  • Възстановява обема в областта на бузите и брадичката.
Уникалното свойство на тази формула се крие в нейната устойчивост в тъканите на кожата. Гарантира дълготрайни резултати и добър лифтинг ефект върху бръчките. Това качество се дължи на комбинацията между различен по степен на омрежване микс от хиалуронова киселина, със средно и високо молекулно тегло. Идеално решение за локализирани естетични дефекти, чрез придаване на обем на лицевите зони, определящи триизмерния контур на лицето. Продуктът е подходящ и за поддържащи процедури и корекции. Еластичният гел е с отличен вискозитет и пластичност, което максимално улеснява инжектирането и се понася добре от пациентите.
 

ALIAXIN FL – LIPS – ЗА УСТНИ

Има идеален вискозитет за третиране на областта на устните. Способността на гела да се усвои и разпространи хомогенно от мембраните на устната лигавица е гаранция за отлични естетични резултати, с които устните придобиват:
  • Пълнота и гладкост (благодарение на хидратиращото действие);
  • Естествено уголемяване;
  • Хармоничен и ясно очертан контур на пигментния ръб.
 

ALIAXIN SR – SHAPE & RESTORE – ПОДХОДЯЩ И ЗА РЪЦЕ

ALIAXIN® SR – Shape & Restore – профил, контур, симетрия. Идеално средство за дермално ремоделиране. Възстановява пълнотата на лицевия овал и подчертава неговия естествен контур.
  • Ремоделира кожата;
  • Повишава тонуса, еластичността и здравината;
  • Подходящ за третиране на средната и долната третина на лицето.

Характеристиките на гела на хиалуроновата киселина в тази формула се използват в терапии, чиято главна цел е възстановяването на хармоничния баланс на лицето. Именно затова ALIAXIN® SR е идеално средство за дермално ремоделиране. Ключовите думи към тази цел са профил, контур и симетрия.

Леката течна формула позволява хомогенното разпространение и усвояване на продукта в тъканите. Това оказва благоприятен терапевтичен ефект върху съседните лицеви зони. Естетическите резултати се дължат на синергичното действие на гела – благодарение на свойствата си да стимулира и активира биологичните процеси на преструктуриране и синтез на колаген, той е ефективно оръжие срещу отпусната кожа. Постигнатите резултати са по-стабилни и по-дълготрайни. Регенативното действие се подсилва и от наличието на естествена хиалуронова киселина, която осигурява дълбоко и трайно хидратирана и гладка кожа.

 

ALIAXIN EV - ESSENTIAL VOLUME - ЗА ОБЕМ

Идеално решение за третиране на несъвършенства:
  • Назолабиални гънки.
  • Пост-травматични и акне белези.
За зоните на лицето, които изискват обогатяване на тъканите, чрез растеж на меките тъкани (бузи, брадичка, скули). Резултатът от процедурата зависи от вида кожа и от естеството на несъвършенството: колкото по-малко очевидно е то, толкова по-добър е резултатът.