За резервация и въпроси
+359 876100 006

REJUVI LIGHTENING

0,00 лв.
На склад
SKU
REJUVI LIGHTENING

Терапията за Избелване на кожа с “Rejuvi” комбинира изсветляващо третиране, третиране с Плодов комплекс и Избелваща формула, за постигане на синергичен ефект при тонизиране на кожата, при проблеми с пигментацията, както и против тъмни кръгове около очите. Това е най-ефективното професионално третиране, което е възможно днес!

Rejuvi Lightening съдържа перлен прах и множество антиоксиданти в херметизирана капсула (за максимално запазване на ефикасността). Съответно, Изсветляващото третиране с “Rejuvi” предлага незабавно подобряване вида на кожата, за около 30 минути.

Тирозиназата е специален ензим, който катализира производството на меланин. При слаба дейност на тирозиназата се забавя образуването на меланин, съответно една от най-напредналите анти-пигментиращи техники се състои в спиране на секрецията на тирозиназата. В допълнение, бе установено, че екстрактът от пшеничен зародиш променя пътя на меланогенезата и произвежда светъл на цвят пигмент (феомеланин). Това е най-новата анти-пигментираща техника.

Избелващата формула на “Rejuvi” съдържа инхибитори на тирозиназата: екстракт от корен на Женско биле и екстракт от Пшеничен зародиш, както и концентрирани антиоксиданти, за постигане на мощен анти-пигментиращ ефект. Като допълнение се използва Плодов комплекс на “Rejuvi”, за подпомагане проникването на Избелващата формула. Избелващото третиране с “Rejuvi” може да се провежда веднъж седмично или през седмица.

Тъй като белотата на кожата се ограничава от индивидуалната генетика, процедурата за избелване на кожата с “Rejuvi” е създадена така, че да помогне за възстановяване на най-добрия цвят на кожата. След като тонът на кожата достигне своя максимум, по-нататъшният резултат от третирането може да остане незначителен. Важно е да се разбере, че терапията за Избелване на кожата с “Rejuvi” има своите пределни възможности.

Необходими продукти:
1. Rejuvi Clearing Toner
2. Rejuvi Lightening Treatment
3. Rejuvi Fruit Complex #1 (Rejuvi „c“ Skin Care Formula)
4. Rejuvi Whitening Formula

Други необходими продукти:
1. Rejuvi „o“ Cleansing Milk
2. Rejuvi „k“ Facial Cleanser
3. Rejuvi „w“ Whitening Toner
4. Rejuvi „h“ Skin Healing Gel
5. Rejuvi Purifying Mask
6. Rejuvi „q“ Flavonoid Complex
7. Rejuvi Hydrating Mask
8. Rejuvi „v“ Nourishing Cream
9. Rejuvi „s“ Facial Sun Block (SPF25)

Съставки:
Rejuvi Clearing Toner: Deionized water, Propylene glycol, Ammonium phosphate, Lipoic acid disodium EDTA, Potassium sorbate.

Rejuvi Lightening Treatment: Перлен прах, Ascorbic acid, Kojic acid, Cysteine, Sodium metabisulfite, екстракт от Гинко.

Rejuvi Fruit Complex #1 : Deionized wate, Etanol, Polysorbate 60, Sodium lactate, Sodium citrate, Glycolic acid.

Rejuvi Whitening Formula: Вода, Propylene glycol, екстракт от Пшеничен зародиш, Magnesium ascorbyl phosphate, екстракт от Женско биле.

Процедури:
1. Отстранете грима с Rejuvi „o“ Cleansing Milk, след това почистете лицето с Rejuvi „k“ Facial Cleanser и изплакнете добре.
2. Пръснете достатъчно количество Rejuvi Clearing Toner върху памучен тампон и избършете лицето, докато не останат цветни следи по памучния тампон (при някои хора може да остават съвсем малко цветни следи по памучния тампон).
3. Смесете приблизително 2 ml Rejuvi „h“ Skin Healing Gel с 8 ml Rejuvi Purifying Mask в малка пластмасова чашка (съдържа се в опаковката на продукта за Lightening Treatment), разклащайки чашката, за да улегне сместа (чашката трябва да отчита ниво от около 10 ml).
4. Излейте съдържанието на една капсула от Rejuvi Lightening Treatment в чашката и разбъркайте добре с шпатулата (от комплекта), веднага нанесете сместа на лицето и оставете за 20-30 минути. За по-добри резултати, може да добавите 2-3 капки Rejuvi „Q“ Flavonoid Complex, преди смесването.
5. Отстранете маската напълно, като използвате топла и влажна кърпа.
6. Разклатете добре Rejuvi Fruit Complex #1 и излейте 2-3 ml в малък съд. Нанесете върху лицето с четка или памучен тампон, избягвайте околоочния контур. За чувствителна кожа може да се използва Rejuvi „c“ Skin Care Formula – вместо Rejuvi Fruit Complex #1.
7. Оставете Fruit Complex върху кожата за 1-3 минути, в зависимост от това, как се понася от Вашия клиент.
8. Отстранете Fruit Complex със студена и влажна кърпа, на няколко пъти. Подсушете кожата добре.
9. След това нанесете Rejuvi „h“ Skin Healing Gel и Rejuvi Hydrating Mask отгоре. Използвайте топла кърпа, за да покриете цялото лице за 5-10 минути, после изплакнете добре с топла вода.
10. Нанесете Rejuvi Whitening Formula с четка, по цялото лице, като избягвате околоочния контур. Един равномерен тънък пласт е достатъчен.
11. Нанесете Rejuvi „v“ Nourishing Cream или „n“ Night Cream, след което нанесете „s“ Facial Sun Block (SPF 20), за да приключите сеанса. Да се избягва контактa с вода за следващите 6 часа.

Програма за Домашна грижа:

Сутрин: „w“ Skin Whitening Toner „b“ Skin Moisturizer, „s“ Facial Sun Block (SPF25).

Вечер: „x“- cell Vitamin C Complex, след това „w“ Whitening Cream.

To Top