За резервация и въпроси
+359 876100 006

Nucleofill Hair - спира косопада и обогатява косата

550,00 лв.
На склад
SKU
Nucleofill Hair

 

Какво представлява Nucleofill Hair?

Nucleofill Hair показа значителна ефективност при лечението на андрогенна алопеция и при всички случаи на отслабване на косъма, подобрявайки трофиката на космения фоликул благодарение на дълбокия и непрекъснат биореструктуриращ ефект.

Андрогенната алопеция е основната причина за прогресивно изтъняване на косата. През целия живот засяга около 80% от мъжкото население и 50% от женското.

Разпространението на андрогенната алопеция следователно е такова, че да оправдава наименованието „обикновена плешивост“ и да може да го счита, в определени граници, за абсолютно физиологично състояние.

Макар и да не е истинско заболяване, косопадът често се възприема като дълбок дискомфорт с негативни последици на психологическо и социално ниво.

При андрогенна алопеция нивата на тестостерон (мъжкият полов хормон par excellence) не са непременно високи; често се регистрира намаляване на общия дял и увеличаване на свободната фракция.

 

Ефективност и приложение

Nucleofill Hair показа значителна ефективност при лечението на андрогенна алопеция и при всички случаи на отслабване на косата, подобрявайки трофиката на космения фоликул, благодарение на дълбокия и непрекъснат биореструктуриращ ефект.

 

Показания

Nucleofill Hair е показан за лечение на:

  • Косопад;
  • Андрогенна алопеция;
  • Предварително и следоперативно лечение (трансплантация);
  • Косопад след раждане;
  • Вежди;
  • Уплътняване на брадата.

 

Резултати и трайност

Резултати Nucleofill Hair - Преди и след

Резултати Nucleofill Hair - Преди и след

Резултати Nucleofill Hair - Преди и след

Резултати Nucleofill Hair - Преди и след

Резултати Nucleofill Hair - Преди и след

To Top