За резервация и въпроси
+359 876100 006

Микронидлинг за лице и тяло

Цена от 150,00 лв.
На склад
Останали са само %1
SKU
Microneedling for face and body

 

Какво представлява терапията Микронидълинг

Микронидълинг е високоефективен медицински нехирургичен метод – въвеждане на обогатени биоревитализиращи разтвори с хиалуронова киселина, витамини, аминокиселини и активни молекулни пигменти чрез система за микроперфорации с ултрафини игли. По този начин веществата проникват дълбоко в дермата за траен ревитализиращ и стягащ ефект.

 

Ефективност и приложение

Микронидълингът помага на кожата ви да произвежда повече колаген. Процедурата се прилага за разнообразие от кожни състояния като белези от изгаряне, акне, хирургически белези, мелазма, за намаляване на вредното въздействие на слънцето, при стрии, при увисване на кожата, разширени пори, косопад и др.

 

Реалистични резултати и трайност

Според Американската академия по дерматология, микронидълингът се справя отлично с коригирането на вдлъбнатини, белези и следи по кожата поради значителния колаген-индуциращ ефект.

 

За кого е подходяща терапията?

Процедурата се препоръчва при белези поради натуралната стимулация на синтеза на колаген, еластин и растежни пептиди в кожата.

 

Съвети преди и след процедурата

Възползвайте се от индивидуална консултация с нашите специалисти, за да получите най-точната и прецизна информация за процедърата. Процедурата може да бъде комбинирана с комбинирани с подхранващи терапии с коктейл витамини или PRP. За разлика от други неинвазивни кожни коригиращи лечения (като лазерна терапия и др.) микронидълинг е подходящ и за по-тъмна кожа и за чувствителна кожа.

 

Колко процедури са необходими за постигане на добри резултати?

Нашите специалисти могат да изработят индивидуален план за брой процедури всеки пациент в съответствие с желаните резултати.

To Top