За резервация и въпроси
+359 876100 006

LPG масаж за оформяне на тяло и премахване на целулит

Цена от 50,00 лв.
На склад
Останали са само %1
SKU
LPG massage for body shaping and cellulite removal

 

Какво представлява процедурата с LPG®

Изцяло механична, неинвазивна, безвредна, 100% натурална процедура. LPG® endermologie® е първата механична техника за лечение на целулита, одобрена и призната от американската FDA. Използва се за скулптиране на тялото, стягане и премахване на целулит, лимфен дренаж и тонизиращи процедури. Уредът притежава TGA сертификат (Администрация за терапевтични продукти) за терапевтична употреба и има множество клинични проучвания с текущи научни изследвания, показващи реална и доказуема ефективност.

 

Какво представлява апаратът LPG®?

LPG® предлага комплексни решения за лечение на някои от най-сериозните и упорити кожни заболявания като белези, фиброза, лимфедем, изгаряния и др. Освен това е отличен вариант за процедури за премахване и намаляване на целулита - LPG e патентована техника за 100% естествена и ефективна клетъчна стимулация чрез механичен масаж, насочен към съединителните тъкани на тялото и лицето, включително кожата, мускулите, кръвта и лимфната циркулация.

LPG® апаратът е оборудван с патентована технология за тяло с независим моторизиран валяк (IMR) и патентована технология за лице с моторизиран пулсиращ капак (MPF) + система за аспирация, която нежно и ефективно стимулира тъканите на тялото и лицето.

Повече от 30 години научна дейност доведоха до създаването на LPG® технологията, която укрепва и стимулира собствените защитни сили на организма и повлиява благоприятно кожата.

 

Ефективност и приложение

LPG® позволява интелигентна стимулация за засилване на ендогенното производство на подмладяващи вещества (колаген, еластин, хиалуронова киселина) за по-стегната кожа, активиране на процеса на елиминиране на мастните клетки за тотална трансформация на вашата фигура, стимулиране на обмена на течности за дълбок детоксикиращ ефект.

Оказва успешно влияние за премахване на бръчки, целулит и локализирана устойчива мазнина.

Процедурата не причинява болка, не пука капиляри, не образува хематоми.

 • Стимулира лимфната и кръвна циркулация;
 • Подобрява метаболизма;
 • Отводнява;
 • Възстановява съединителната тъкан;
 • Кожата става по-гладка;
 • Изчезва неприятният портокалов ефект;
 • Оформя силуета.
 

Реалистични резултати и трайност

Техниката endermologie® е разработена, за да се възползва максимално от този природен потенциал по напълно неинвазивен, неагресивен, приятен и безопасен начин.

Механичната стимулация, наречена endermologie®, реактивира клетките по безболезнен начин. Процедурата не причинява болка, не пука капиляри, не образува хематоми. Отличните резултати се постигат чрез LPG® Integral механо-стимулация, която влияе положително върху разграждането на мастните натрупвания, като едновременно с това стяга отпуснатата кожата.

 • 70% по-бързо разграждане на мазнините;
 • 240% по-голямо производство на колаген;
 • 140% по голямо производство на еластин.
 

Колко процедури са необходими за постигане на добри резултати?

 • Резултатите от терапията са временни и един сеанс на всеки 2-3 месеца е много важен за поддържане на резултатите;
 • Степента на повлияване от процедурите със система VelaShape и броя им са индивидуални при различните пациенти и зависят от клиничното и физиологичното състояние при започване на процедурите. Някои пациенти се повлияват по-добре от други;
 • Достатъчни за постигане на оптимални резултати са 1 – 4 сесии с честота 1 път месечно.
To Top