За резервация и въпроси
+359 876100 006

REJUVI TATTOO REMOVER

0,00 лв.
На склад
SKU
REJUVI TATTOO REMOVER

Традиционните или обичайни пигменти за микропигментация или татуиране, представляват неорганични метални оксиди, като железен оксид, въглеродни съединения (сажди), хромен оксид, титанов диоксид и други. Тези неорганични метални оксиди не се разтворят във вода и в повечето органични разтворители. Съответно, те остават за дълъг период от време, след като бъдат имплантирани в кожата.

Суспензията за премахване на татуировки на Rejuvi се състои от алкалоземни метални оксиди и преходни метални оксиди (с фракционен състав на частиците, сходен с пигментите на татуировките), съчетани в специална формула. Металните оксиди в суспензията за премахване на татуировки на Rejuvi имат много сходни физико-химични свойства, с тези на пигментите на татуировките, така че имат добра степен на химично сходство и разтворимост. Старата поговорка, че „сходното привлича сходно“ отразява именно този принцип.

Когато суспензията за премахване на татуировки на Rejuvi има добър физически контакт с пигментите на татуировката, те постепенно се абсорбират. Също така, продуктът за премахване на татуировки на Rejuvi е създаден да бъде несъвместим с кожата, така че тя да го отхвърля. След като пигментите на татуировката се погълнат от премахващата суспензия на Rejuvi, кожата отхвърля сместа на повърхността си

To Top