За резервация и въпроси
+359 876100 006

REJUVI FRUIT COMPLEX

0,00 лв.
На склад
SKU
REJUVI FRUIT COMPLEX

Rejuvi Fruit Complex е иновативна формула, включваща няколко различни алфа-хидрокси киселини, включително бета-хидрокси киселини със следните основни предимства:

а) Rejuvi Fruit Complex използва не само киселините, а и съответните им соли, за постигане на високо ниво на безопасност и комфорт по време на лечението.

б) Rejuvi Fruit Complex включва уникален метод за засилване на проникването и свежда до минимум  дразненето на кожата.

Rejuvi Fruit Complex формула се предлага във версии # 1 и # 2. Версия # 1 е сравнима с традиционните 25% разтвори на гликолова киселина. Версия # 2 е сравнима с традиционните 35% разтвори на гликолова киселина.

Rejuvi Fruit Complex е продукт с обширни приложения, като изглаждане на кожата, свиване на порите и намаляване на бръчките. Той се включва в различни професионални терапии на Rejuvi за лечение.

Необходими продукти:
1. Rejuvi Формула плодове комплекс # 1
2. Rejuvi Формула плодове комплекс # 2

Други необходими продукти:
1. Rejuvi “k” Facial Cleanser
2. Rejuvi “r” Skin Refreshener
3. Rejuvi Purifying Mask
4. Rejuvi “h” Skin Healing Gel
5. Rejuvi “v” Nourishing Cream or “b” Skin Moisturizer or “n” Night Cream

Третиране с Rejuvi Fruit Complex

Процедури:
1.    Почистете кожата внимателно с  Rejuvi „k“ Cleanser два пъти, след това  подсушете.
2.    С помощта на памучен тампон, нанесете Rejuvi „r“ Skin Refreshener,  пригладете и оставете да изсъхне.
3.    Нанесете Rejuvi Purifying Mask, смесена с Skin Healing Gel „h“ (в съотношение 3:2). Оставете за 6-8 минути, докато изсъхне и след това изплакнете обилно.
4.    Разклатете Rejuni Fruit Complex #1 или 2 (убедете се, че разтворът е еднороден, за да се осигури равномерно разпределение на липозомите) и излейте подходящо количество Fruit Complex във ваничка или малък съд.
5.    С помощта на четка, нанесете Fruit Complex върху зоната, която ще третирате на лицето и шията, оставете за 1-5 минути, в зависимост от чувствителността на кожата. Не изпускайте клиента от поглед, за да избегнете силното зачервяване на кожата. Ако забележите някакъв дискомфорт, изплакнете веднага със студена вода и нанесете Rejuvi „h“ Skin Healing Gel, за да намалите нивото на дискомфорт.
6.    Отстранете Fruit Complex, като измиете обилно лицето няколко пъти с мека козметична гъба или със студена и влажна кърпа.
7.    Нанесете Rejuvi Healing Gel „h“ и го втривайте в кожата нежно, в продължение на 2-5 минути.
8.    Нанесете Rejuvi v Nourishing Cream (подхранващ) или друг “Rejuvi” Moisturizer (овлажнител).

Ако правите терапия на цялото лице, нанесете Fruit Complex преди парната баня и екстракцията (обикновено преди масажа на лицето). Rejuvi AHA процедурата може да се прилага веднъж седмично, в зависимост от състоянието на кожата. Един период на третиране обикновено включва 4-6 сеанса. Добре е да се започне с по-ниска сила на продукта, за да може внимателно да се прецени типа на кожата  на Вашия клиент и поносимостта й, както и да се определи продължителността на прилагане на терапията с Fruit Complex. В случай на много чувствителна кожа, Rejuvi c Skin Care Formula може да се използва, като заместител на Fruit Complex Formula 1 (равносилна на сила 10%).

Програма за Домашна грижа:

Сутрин: „x“-cell Vitamin C Complex, „b“ Skin Moisturizer, „s“ Facial Sun Block.

Вечер: „x“-cell Vitamin C Complex, „g“ AHA Cream  или „g“ AHA серум (за мазна кожа).

To Top