За резервация и въпроси
+359 876100 006
НАЙ-ТЪРСЕНО

RADIANCE - Изсветляващ крем

84,00 лв.
На склад
SKU
radiance-brightening-cream

Radiance нежно ексфолиира кожата и възстановява нейния блясък благодарение на синергията на високоефективни киселини и изсветляващи вещества в оптимални концентрации. За вял тен, неравномерна текстура и цвят на кожата.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ

Коджикова киселина

Депигментиращо вещество, инактивиращо тирозиназата чрез хелатна реакция, като се блокира синтезът на меланин, отговорен за пигментните петна.

Арбутин

Една от най-мощните активни съставки, която намалява тирозиназната активност и по този начин и производството на меланин.

Ниацинамид

Изсветляващо вещество, което инхибира трансфера на меланозоми. Известно също като витамин B3 или витамин PP и спомагащо за намаляване на появата на зачервяване на кожата.

Салицилови и бадемови киселини

BHA и AHA, намаляващи свързването между корнеоцитите чрез унищожаване на липидите, които свързват външните клетки на епидермиса с кератолитичните си свойства.

Указания за употреба: Нанасяйте вечер на цялото лице, като обръщате особено внимание на пигментираните области. Започнете с два пъти седмично и увеличавайте прогресивно честотата. Препоръчителна терапия 3 месеца.

БЕЗ АРОМАТИ 30ml / 1.0 fl.oz

РЕЗУЛТАТИ

  • Тенът е хомогенизиран
  • Пигментните петна са видимо намалени
  • Сияйността на кожата е възстановена

КЛИНИЧНО ТЕСТВАН

68% от пациентите смятат, че кожата им е с видимо по-малко несъвършенства.*

72% от пациентите намират кожата си по-сияйна.*

*Проучване in vivo, проведено върху 22 доброволци на възраст между 43 и 70 години за 28 дни. Европейска независима клинично-изследователска организация.

Повече информация
Приложение Изсветляване на кожа
To Top