За резервация и въпроси
+359 876100 006
Трайна инвестиция

програма за извайване на тяло

1750,00 лв.
На склад
SKU
програма за извайване на тяло

 

Защо да изберете програмата за извайване на тяло?

 • Цялостно стягане и подобрение на структурата и текстурата на кожата;
 • Изглаждане на портокаловата кожа;
 • Клиничните проучвания показват, че средно се забелязва намаляване с от 1 до 3 см още след 1 терапия на дадена зона;
 • Намаляване на талията;
 • Натурални резултати;
 • Елиминиране на локализираните и резистентни натрупвания на мазнини.

Програмата представлява курс от 18 комбинирани сесии:
VelaShape III: по 2 сесии на зона: бедра, седалище, корем и паласки.
LPG Cellu M6® Integral 2: 10 посещения на цяло тяло.

Разгражда и разбива мастните натрупвания от чувствителните за натрупване зони: бедра, корем, паласки, бедра, брадичка и ръце. Оформя контура на тялото, стяга кожата и премахва целулита.

 

Резултати и ефективност

Пациентите ни съобщават за реални резултати още след 1-та сесия, кожата става гладка, изгладена и лифтирана. Целулитните зони се редуцират успешно, а мастните натрупвания се отвеждат, чрез дрениране. След намаляване обиколката на желаните зони, кожата на тяло не увисва, а напротив се стяга и по този начин се постига желано контуриране и оформяне на тялото. Сесиите се провеждат от специализирани терапевти с апарати за неинвазивно оформяне на тяло: VelaShape III и LPG Cellu M6® Integral 2.

 

Приложение

Програмата е подходяща за мъже, жени и тийнейджъри. За хора, които нямат възможност да отделят време за спорт, а биха желали да стегнат и оформят фигурата си. За активни спортисти и тези, които имат целодневно натоварване и уморени крака. Постигат се много добри резултати при възстановяване на женската фигура след раждане. Идеално решение за отпусната кожа.

 

За апарата VelaShape III

Апаратът VelaShape III представлява патентована синергия от 4 технологии: биполярна радиочестота, инфрачервена светлина, пулсиращ вакуум и масажни ролки.

 • Стимулира лимфната и кръвна циркулация;
 • Подобрява метаболизма;
 • Отводнява;
 • Възстановява съединителната тъкан;
 • Кожата става по-гладка;
 • Изчезва неприятният портокалов ефект;
 • Оформя силуета.

Патентована технология, с която работи апаратът, има над 10-годишна история. Направени са повече от 10 млн. процедури, които доказват устойчиви и предсказуеми резултати. Това прави VelaShape III най-известната неинвазивна процедура за премахване на целулит и стягане на кожата. Ефектът е доказан чрез многобройни клинични проучвания.

Предлага механичен, неинвазивен, 100% естествен метод за стимулиране на „спящата“ клетъчна активност на кожата.

 

LPG Cellu M6® Integral 2

LPG® позволява интелигентна стимулация за засилване на ендогенното производство на подмладяващи вещества (колаген, еластин, хиалуронова киселина) за по-стегната кожа, активиране на процеса на елиминиране на мастните клетки за тотална трансформация на вашата фигура, стимулиране на обмена на течности за дълбок детоксикиращ ефект.

Техниката LPG endermologie® е разработена, за да се възползва максимално от този природен потенциал по напълно неинвазивен, неагресивен, приятен и безопасен начин.

Изцяло механична, неинвазивна, безвредна, 100% натурална процедура. LPG® endermologie® е първата механична техника за лечение на целулита, одобрена и призната от американската FDA. Използва се за скулптиране на тялото, стягане и премахване на целулит, лимфен дренаж и тонизиращи процедури. Уредът притежава TGA сертификат (Администрация за терапевтични продукти) за терапевтична употреба и има множество клинични проучвания с текущи научни изследвания, показващи реална и доказуема ефективност.

To Top