За резервация и въпроси
+359 876100 006

Филър за нос ALIAXIN EV

380,00 лв.
На склад
SKU
Nose filler ALIAXIN EV

 

Какво представлява ALIAXIN EV?

Филър за нос ALIAXIN® ЕV е идеален и за зоните на лицето, които изискват обогатяване на лицевата тъкан чрез растеж на меките тъкани (бузи, брадичка, скули).

 

Ефективност и приложение

Aliaxin® EV е решението за цялостно подмладяване на лицето, подобряване на естествената красота, осигуряване на балансирани естетически резултати. Продуктът допълва естествената форма, пълнота и симетрия на лицето, възстановява тонуса, повишава еластичността и поддържа хидратацията.

Основните характеристики на ALIAXIN® са висока тъканна интеграция и стабилност, което води до естествени, но същевременно дълготрайни резултати.

 

Резултати и трайност

Продуктът допълва естествената форма, пълнота и симетрия на лицето, възстановява тонуса, повишава еластичността и поддържа хидратацията. Това са естетичните и терапевтични резултати, които ALIAXIN® гарантира.

Основните характеристики на ALIAXIN® са висока тъканна интеграция и стабилност, което води до естествени, но същевременно дълготрайни резултати. Омреженият дермален филър с хиалуронова киселина се интегрира безпроблемно в кожата, като същевременно стимулира колагена и възстановява хидратацията в процеса.

 

Приложение

Използвайте ALIAXIN® EV за нос, назолабиални гънки и белези от акне. Формулировките от продуктовата линия ALIAXIN® притежават специфични и различни виско-еластични свойства - резултат от дългогодишните целенасочени изследвания на IBSA. Високи клинични резултати, благодарение на комбинация от хиалуронова киселина с различни молекулни тегла, докато действа върху степента на омрежване.

 

Колко процедури са необходими за постигане на добри резултати?

Резултатите от поставянето на дермални филъри са различни, в повечето случаи резултата се забелязва на момента, а в други случаи, когато има приложена специална терапия те се разгръщат в продължение на седмици, като крайният ефект е налице след няколко месеца.

To Top