За резервация и въпроси
+359 876100 006

Мезотерапия - Viscoderm Skinko

As low as 80,00 лв.
На склад
Останали са само %1
SKU
Mesotherapy - Viscoderm Skinko

 

Какво представлява мезотерапия SKINKO?

Мезотерапията представлява интервенция в средния слой на кожата - „мезодерма“. Терминът „мезотерапия“ произхожда от гръцката дума „mesos“ – среден и „therapeia“ – терапия. Чрез мезотерапията се въвеждат различни активни вещества в средния слой на кожата. Мезотерапията дава възможност за усвояването на специфични за дермата вещества на дълбочина, която не може да се постигне при използване на козметични продукти.

Viscoderm Skinko E® е готов антиейджинг коктейл за мезотерапия, действащ както на причините, така и на ефектите от стареенето на кожата. Инжекционен разтвор, съдържащ 32 mg хиалуронова киселина и комплекс от активни вещества против стареене.

 

 

Ефективност и приложение

Мезотерапията е метод, основан на подкожното въвеждане на хиалуронови молекули, витамини, микроелементи, аминокиселини и други полезни съставки в кожата чрез инжектиране.

Методът позволява проникване в дълбочина – мезо-коктейлите проникват в средния кожен слой и активират метаболитните процеси, засилват кръвообращението и регенерацията на клетките.

Мезотерапия SKINKO е Антиейджинг и антиоксидантен комплекс от витамини, минерали и аминокиселини с добавена неомрежена хиалуронова киселина (ХК) за инжектиране на мезотерапия.

 

Резултати и трайност

Основната цел при мезотерапиите за лице е подобряването на микроциркулацията на кръвта, повлияване и регенериране на еластичността и тургора на кожата в зоната на процедурата.

Мезотерапия SKINKO омекотява бръчките и мимическите линии. Възвръща цвета и свежестта на кожата.

 

За кого е подходяща мезотерапията

Viscoderm Skinko E съдържа комплекс против стареене и антиоксиданти с добавена неомрежена хиалуронова киселина 32 mg ХК в 5 ml. и е подходящ за мъже и жени, които искат да подобрят и освежат структурата на кожата на лицето.

 

Съвети преди и след процедурата

Преди процедурата не употребявайте съдоразширяващи медикаменти (напр. аспирин). Не употребявайте алкохол поне 24 часа преди мезотерапия. Ако приемате медикаменти или имате алергии, информирайте лекаря преди процедурата.

Възползвайте се от индивидуална консултация със специалист на ProDerma, за да получите най-точна и актуална информация за приложението на този продукт.

 

Колко процедури са необходими за постигане на добри резултати?

За добър и оптимален ефект се препоръчват 2 или 3 терапии, според преценка от нашите естетични лекари.

Нашите специалисти ще изработят индивидуален план за брой процедури за всеки пациент в съответствие с желаните резултати.

To Top