За резервация и въпроси
+359 876100 006

Mask 15 - почистваща маска

89,00 лв.
На склад
SKU
Mask 15 50ml

Mask 15 почиства кожата като отстранява несъвършенствата и мъртвите кожни клетки. Салицилови и гликолови киселини, комбинирани с бентонит, отстраняват излишното омазняване и появата на големи пори. За несъвършенства и неравна текстура. Всички типове кожа, идеална за мазна и склонна към акне кожа.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ

15% Гликолова киселина

AHA (Алфа-хидрокси киселина) получена от плодови киселини и известна с кератолитичното си действие. Лесно прониква в кожата, за да стимулира клетъчното обновяване чрез унищожаване на връзките, които задържат мъртвите клетки заедно.

Бентонит

Силно абсорбираща глина, наситена с мазнини, която спомага за стягането на порите и премахва токсините и замърсяванията от повърхността на кожата.

2% Салицилова киселина

BHA (Бета-хидрокси киселина) с кератолитично действие, която намалява свързването между корнеоцитите и унищожава липидите, свързващи външните клетки на епидермиса. Липофилният характер спомага за отпушване на порите.

Указания за употреба: Нанесете количество колкото грахово зърно върху лицето и шията на тънък, равномерен слой. Оставете да подейства за две до четири минути и отмийте с вода. Използвайте веднъж или два пъти седмично.

БЕЗ АРОМАТИ 50ml / 1.69 fl.oz

ОЧАКВАНИ ПОЛЗИ

  • Кожата е почистена, бистра и сияеща
  • Порите са видимо стегнати
  • Появата на кожни несъвършенства е видимо намалена

КЛИНИЧНО ТЕСТВАНА

83% от пациентите усещат кожата си подобрена след употреба на Mask 15*

*Проучване in vivo на поносимостта и ефикасността на Mask 15 върху 10 доброволци за 21 дни със склонна към акне кожа. Европейска независима клинично-изследователска организация.

Повече информация
Приложение Почистване
To Top