За резервация и въпроси
+359 876100 006

Филър за устни ALIAXIN FL

330,00 лв.
На склад
SKU
Lip filler ALIAXIN FL

 

Какво представляват дермалните филъри ALIAXIN FL?

Aliaxin FL - Fine Lines, е дермален пълнител с хиалуронова киселина, специално предназначен за лечение на устни и третиране на фини линии. Aliaxin FL има идеален вискозитет за възстановяване на стегнатостта на кожата и естествената дефиниция и е идеален за определяне на червената граница на устните. Специалната структура на този гел гарантира висока устойчивост на механично напрежение и отлична дифузия в инжектираната област.

 

Ефективност и приложение

Предимства на ALIAXIN® FL: Стегнати устни с балансиран контур. Естествен и незабавен ефект при периорални бръчки. Подчертава контурите и увеличава обема на устните. Идеален вискозитет, за да се гарантира хомогенна дифузия в лигавицата.

 

Резултати и трайност

Подобрява текстурата на устните и ги прави свежи и еластични, придава приятен и нежен обем.

Възстановява стегнатостта на кожата и естествената изразност на лицето.

 

За кого е подходящо поставянето на дермален филър?

Препаратът е с отлична дифузия в кожата. ALIAXIN® FL има идеален вискозитет за третиране на областта на устните. Способността на гела да дифузира в мембраната на лабиалната лигавица хомогенно гарантира естетически резултат, способен да осигури на устните пълнота и мекота, хидратиращ ефект, естествено и младежко излъчване.

 

Съвети преди и след процедурат

Възползвайте се от индивидуална консултация за продукта или процедурата със специалист на ProDerma.

 

Колко процедури са необходими за постигане на добри резултати

Резултатите са дълготрайни и продължават от 6 до 12 месеца. Продължителността зависи от степента на необходимата корекция и начина на живот, възрастта и типа кожа на клиента.

В зависимост от целите на терапията ще получите индивидуална консултация за продукта или процедурата със специалист на ProDerma. Характеристиките на гела с хиалуронова киселина в тази формулировка определят използването му при лечения, чиято основна естетическа цел е да възстанови хармоничния баланс на лицето. Поради това е идеален за дермално ремоделиране, където ключовите думи са профил, контур и симетрия.

To Top