За резервация и въпроси
+359 876100 006
НАЙ-ТЪРСЕНО

Light Ceutic - крем за унифицираща нощна грижа

73,00 лв.
На склад
SKU
Light Ceutic 40ml

Light Ceutic нежно ексфолиира кожата и намалява появата на пигментни петна благодарение на комбинацията от гликолова киселина, фитиева киселина и витамин C. Този ексфолииращ процес позволява на кожата естествено да се възстанови през нощта. За неравномерен и блед тен. Всички типове кожа.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ

8% разтвор на гликолова киселина

AHA (алфа-хидрокси киселина), получена от плодови киселини и известна с кератолитичното си действие. Лесно прониква в кожата, за да стимулира клетъчното обновяване чрез унищожаване на връзките, които задържат мъртвите клетки заедно.

4% Разтвор на фитиева киселина

Вещество с изсветляващо и антиоксидантно действие, със синергично действие за изсветляване на тена при употреба с гликолова киселина.

Витамин C комплекс

Мощен антиоксидант, получен чрез векторизиране на L-аскорбинова киселина посредством силанизация, който осигурява защита от свободните радикали, отговорни за фотостареенето.

Указания за употреба: Нанасяйте вечер върху лицето и областта на шията. Избягвайте зоната около очите.

40ml / 1.35 fl. oz

ОЧАКВАНИ ПОЛЗИ

  • Естественият блясък на кожата изглежда възстановен
  • Цялостният тен на кожата изглежда хармонизиран

КЛИНИЧНО ТЕСТВАН

100% от пациентите се доверяват на ефикасността и резултатите на Light Ceutic.*

*Проучване in vivo за комбинираната ефикасност на продуктите за пилинг и домашна грижа за кожата на Dermaceutic върху 8 доброволци с бяла, азиатски тип и тъмна кожа за 56 дни. Европейска независима клинично-изследователска организация.

Повече информация
Приложение Стимулиране
To Top