За резервация и въпроси
+359 876100 006

HAIRCARE®

0,00 лв.
На склад
SKU
HAIRCARE®

Мезотерапията с HAIRCARE® има различни предимства:

Ревитализация на космените фоликули – Аргининът, Глутаминът, Глицинът и Орнитинът имат ключова роля, както за метаболизма на клетките, така и за пролиферацията на косъма. Затова инжектирането на хранителния коктейл HAIRCARE® в дермата на скалпа укрепва космения корен и спомага за поникване на здрава коса.

Укрепване и защита – Цистеинът и цинкът са двата основни компонента на кератина, които стабилизират косъма и спомагат за израстването на по-здрава и жизнена коса.

Стимулиране на космения растеж – Осигурява се от наличието на витамини от В–групата, които осигуряват обновяването на космения фоликул (най–бързо регенериращата се част от човешкото тяло).

Намаляване на косопада – Постига се независимо от причината – андрогенна (напр. хиперсеборея) или екзогенна (стерс, промяна на сезоните).

Подхранване и хидратиране на склапа – Инжектирането на HAIRCARE® влияе и върху синтеза на основни мастни киселини, които подхранват и хидратират космения фоликул и така предотвратяват изсушаване на косъма и появата на пърхот.

To Top