За резервация и въпроси
+359 876100 006

Филър за назолабиални бръчки ALIAXIN GP

350,00 лв.
На склад
SKU
Filler for nasolabial folds ALIAXIN GP

 

Какво представлява ALIAXIN GP?

ALIAXIN® GP е идеален за лечение на локализирани недостатъци на красотата и увеличаване на локализирания обем на онези зони на лицето, които характеризират неговата триизмерна природа.

 

Ефективност и приложение

Идеален за лечение на най-често срещаните естетически дефекти като глабеларни бръчки, назолабиални гънки, марионетни фини линии, за постигане на подобрен обем в зоните на бузите и брадичката.

 

Резултати и трайност

Неговата устойчивост в тъканите е специалната характеристика на тази формула и тя е в състояние да гарантира дълготрайно действие и добър лифтинг ефект за бръчките. Тази характеристика се получава чрез промяна на степента на омрежване на смес от хиалуронови киселини със средно и високо молекулно тегло.

 

Приложение

Подходящ и за първоначални и последващи процедури и поддръжка. Гелът има отличен вискозитет и пластичност за лесни за употреба интрадермални лечения, които се понасят добре от пациентите. ALIAXIN® GP притежава глобална ефективност и помага при третиране на бръчки, при загубен обем, за регулиране и подобряване състоянието на кожата. Адресира отлично фините линии и стимулира естествените защитни функции на организма.

 

Колко процедури са необходими за постигане на добри резултати?

Резултатите от поставянето на дермални филъри са различни, в повечето случаи резултата се забелязва на момента, а в други случаи, когато има приложена специална терапия те се разгръщат в продължение на седмици, като крайният ефект е налице след няколко месеца.

To Top