За резервация и въпроси
+359 876100 006

Филър за брадичка ALIAXIN SV

420,00 лв.
На склад
SKU
Chin filler ALIAXIN SV

 

Какво представлява ALIAXIN SV?

Филър за брадичка ALIAXIN SV - идеален за контуриране на лице, скули и създаване на остри челюсти. Освен това продуктът може да се използва за запълване на дълбоки линии и бръчки.

 

Ефективност и приложение

Aliaxin SV (Superior Volume) е най-новият продукт от гамата Aliaxin и е неинвазивно лечение, предназначено за възстановяване на обема на лицето, естествено контуриране и хидратация. Основните характеристики на Aliaxin са висока тъканна интеграция и стабилност, което води до естествени, но същевременно дълготрайни резултати.

 

Резултати и трайност

Омреженият дермален пълнител с хиалуронова киселина се интегрира безпроблемно в кожата, като същевременно стимулира колагена и възстановява хидратацията в процеса.

 

Приложение

Хиалуроновата киселина на IBSA е биоразградима хиалуронова киселина от ултра чист клас, произведена чрез патентован процес на биоферментация, на Streptococcus Zooepidemicus, който се класира в световен мащаб като „най-високо качество“ по отношение на чистота, безопасност и висока устойчивост на топлинни производствени процеси.

 

Колко процедури са необходими за постигане на добри резултати?

Резултатите от поставянето на дермални филъри са различни, в повечето случаи резултата се забелязва на момента, а в други случаи, когато има приложена специална терапия те се разгръщат в продължение на седмици, като крайният ефект е налице след няколко месеца.

To Top