За резервация и въпроси
+359 876100 006

Филър за скули ALIAXIN SR

330,00 лв.
На склад
SKU
Cheek filler ALIAXIN SR

 

Какво представлява ALIAXIN SR?

Дермален филър за скули, който оформя контура на лицето и възстановява обема. „S“ и „R“ в Aliaxin SR обозначават ефектите Shape & Restore и точно това е резултатът от този първокласен филър за лице. Aliaxin SR е сред най-модерните продукти за подмладяване на кожата от IBSA Group. Високо надежден дермален филър, който бързо възстановява обема на кожата, подобрява значително контура на лицето и осезаемо повишава еластичността и стегнатостта на кожата. Съдържа два различни вида хиалуронова киселина - омрежена и натурална. Това му позволява да осигури трайни ефекти против отпускане и продължителна хидратация на кожата.

 

Ефективност и приложение

Идеален за дермално ремоделиране. Попълва и възвръща естествената пълнота на лицето, с натурален и добре подчертан контур. Ремоделира кожата, повишава тонуса, стегнатостта и еластичността на кожата. Подходящ за лечение на средната и долната 1/3 от лицето.

 

Резултати и трайност

Препаратът позволява хомогенна дифузия в тъканта за контролиран терапевтичен ефект в средната и долната част на лицето. Естетичните резултати произтичат от синергичното действие на гела, противодействащо на отпуснатостта на кожата, със способността му да стимулира и активира процесите на биоструктуриране и производството на нов колаген. По този начин резултатите стават по-стабилни и дълготрайни. Наличието на естествена хиалуронова киселина засилва регенеративния ефект, чрез продължително увеличаване на дълбоката хидратация, което прави кожата да изглежда още по-естествена и гладка.

 

Приложение

За ремоделираща и стягаща терапия на лице. Когато Aliaxin SR се инжектира под кожата, в средната или дълбока дерма, той има мощен ефект на преоформяне, който бързо подобрява и дефинира контура на лицето. Тъй като хиалуронът в състава на тази терапия е преминал през усъвършенстван процес на омрежване, той има по-ниска скорост на миграция в гел от обичайната. Следователно, прилагането му по време на очертаване на челюстта, ремоделиране на кожата и др. незабавно осигурява на пациента трайни видими резултати против стареене. Подобрява еластичността, стегнатостта и тонуса на кожата, коригира козметичните проблеми в средата и долната трета на лицето, дефинира контура на лицето, запълва, увеличава обема за видим ефект против отпускане на кожата и бръчки.

 

Колко процедури са необходими за постигане на добри резултати?

Резултатите от поставянето на дермални филъри са различни, в повечето случаи резултата се забелязва на момента, а в други случаи, когато има приложена специална терапия те се разгръщат в продължение на седмици, като крайният ефект е налице след няколко месеца.

To Top