За резервация и въпроси
+359 876100 006

Цени

Пазаруване по
Цена
Филтър
Позиция
Име на продукт
Цена
Настрой низходяща посока
Виж като Списък Решетка
Артикули 11-20 от 25
5
10
15
20
25
Всички
  1. LPG масаж за оформяне на тяло и премахване на целулит
    Цена от 50,00 лв.
    Изцяло механична, неинвазивна, безвредна, 100% натурална процедура. LPG® endermologie® е първата механична техника за лечение на целулита, одобрена и призната от американската FDA. Използва се за скулптиране на тялото, стягане и премахване на целулит, лимфен дренаж и тонизиращи процедури. Уредът притежава TGA сертификат (Администрация за терапевтични продукти) за терапевтична употреба и има множество клинични проучвания с текущи научни изследвания, показващи реална и доказуема ефективност. Научете повече
  2. Филър за скули ALIAXIN SR
    330,00 лв.
    Дермален филър за скули, който оформя контура на лицето и възстановява обема. „S“ и „R“ в Aliaxin SR обозначават ефектите Shape & Restore и точно това е резултатът от този първокласен филър за лице. Aliaxin SR е сред най-модерните продукти за подмладяване на кожата от IBSA Group. Високо надежден дермален филър, който бързо възстановява обема на кожата, подобрява значително контура на лицето и осезаемо повишава еластичността и стегнатостта на кожата. Съдържа два различни вида хиалуронова киселина - омрежена и натурална. Това му позволява да осигури трайни ефекти против отпускане и продължителна хидратация на кожата. Научете повече
  3. Филър за брадичка ALIAXIN SV
    420,00 лв.

    Филър за брадичка ALIAXIN SV - идеален за контуриране на лице, скули и създаване на остри челюсти. Освен това продуктът може да се използва за запълване на дълбоки линии и бръчки.

    Научете повече
  4. Филър за устни ALIAXIN LV
    330,00 лв.
  5. Филър за нос ALIAXIN EV
    380,00 лв.

    Филър за нос ALIAXIN® ЕV - идеален за зоните на лицето, които изискват обогатяване на лицевата тъкан чрез растеж на меките тъкани (бузи, брадичка, скули).

    Научете повече
  6. Филър за назолабиални бръчки ALIAXIN GP
    350,00 лв.

    ALIAXIN® GP е идеален за лечение на локализирани недостатъци на красотата и увеличаване на локализирания обем на онези зони на лицето, които характеризират неговата триизмерна природа.

    Научете повече
  7. VELA SHAPE III - премахва целулита, стяга кожата на тялото и намалява подкожните мазнини
    Цена от 100,00 лв.

    Апарат VelaShape III e устройство за премахване на целулит, стягане на кожата на тялото и намаляване на подкожни мазнини.

    Той представлява патентована синергия от 4 технологии: биполярна радиочестота (най-мощната произвеждана някога – 150 W), IR (инфрачервена светлина), пулсиращ вакуум и масажни ролки.

    Сесиите с апарата се прилагат за оформяне на тяло и намаляване на мазнини.

    Доказано, VelaShape III е най-ефективното устройство срещу целулит и подкожни мастни натрупания.

    След около 4-6 процедури с апарата, кожата става по-гладка и стегната. Целулитът видимо се редуцира. Апаратът загрява кожата в дълбочина, като по този начин предизвиква синтеза на нов колаген. Той е единственото устройство, което може да стимулира производството на нов колаген в кожата.

    Научете повече
  8. PROELLIXE Вибротерапия
    Цена от 10,00 лв.
    Proellixe® виброплейт ви помага да сте по-силни – процедурата ще ви зареди с енергия, без болка или напрежение. Научете повече
  9. Фототерапия - петна, акне и капиляри
    Цена от 200,00 лв.
  10. неоперативен лифтинг
ULTHERA THERAPY
    Трайна инвестиция
    ULTHERAPY - безоперативен лифтинг
    Цена от 700,00 лв.
    Неоперативен лифтинг на кожата на лице, шия, зоната под брадичката, вежди. Ултера използва микро-фокусиран ултразвук за лифтинг и стягане на отпуснатата кожа, без да е нужно време за възстановяване. Безопасна процедура за повдигане на кожата от челото до деколтето. Научете повече
Филтър
Позиция
Име на продукт
Цена
Настрой низходяща посока
Виж като Списък Решетка
Артикули 11-20 от 25
5
10
15
20
25
Всички
To Top