За резервация и въпроси
+359 876100 006

CELLUCARE®

0,00 лв.
На склад
SKU
CELLUCARE®

Третирането със CELLUCARE® включва следните етапи:

    Активизиране на липолизата (разграждане на мазнините), намаляване на натрупването – главна роля тук играе кафеина, който влияе върху рецепторите на адипоцитите и спомага за усвояване на мазнините. От друга страна, микроелементите оптимизират действието на съответните липолитични ензими.

    Разбиване на втвърдените целулитни нодули (възли) – това се постига благодарение на хиалуроновата киселина, която хидролизира клетъчните мембрани и по този начин обединява адипоцитите (мастните клетки) в по–големи структури. Последните са причината за възловия изглед на натрупаните мазнини и появата на целулитни нодули.

    Увеличаване на микроциркулацията и дренажа – кафеинът стимулира микроциркулацията и така спомага за елиминиране на разградените мастни киселини.

    Подобряване на изгледа и текстурата на кожата – хидратиращото действие на хиалуроновата киселина придава по-гладък и стегнат вид на третираната зона. Микроелементите имат протективно действие срещу свободните радикали, като по този начин оптимизират метаболизма на клетките.

To Top