За резервация и въпроси
+359 876100 006

CARAVAGGIO

0,00 лв.
На склад
SKU
CARAVAGGIO

Caravaggio е иновативен мултикиселинен повърхностен пилинг, наличен в две концентрации (Smooth и Intense).

Този коктейл от няколко киселини, предоставя максимизиране на предсказуемостта и акцентиране на най-доброто от всяка киселина, има верижно действие в процеса на проникване и синергични резултати. Caravaggio е изключително безопасен пилинг, благодарение на балансираните процентни киселини. Минимизира нежеланите реакции, осигурява добра управляемост и предоставя лесна поносимост на пациентите.

Caravaggio Smooth се препоръчва при наличието на фото-стареене, застаряваща кожа, фини линии и себорея.

Caravaggio Intense се използва при наличието на белези от акне и разширени пори, загуба на тонус, бръчки и при соларно лeнтиго дисхромия.

Химичният пилинг Caravaggio се използва в подкрепата с други допълнителни елементи:

Caravaggio chemi-skrub е пред-пилинг крем. С цел да понижи pH на кожата, освобождава химическите свойства на Кафеената, Пирувиковата и Азелаинова киселини, като извършва механично почистване, чрез микрочастици от кайсиеви ядки.

Caravaggio off-set е специален неутрализатор, който комбинира основните свойства на Аргинина и успокоителните и хидратиращи свойства на лайка и Пантенола.

Caravaggio Remedy е след пилинг крем, на базата на микронизиран Цинков оксид, SPF, хиалуронова киселина, Омега 3, 6, 9, шипка, растителни стволови клетки и Песвератрол.

To Top