За резервация и въпроси
+359 876100 006
НАЙ-ТЪРСЕНО

C25 Cream - антиоксидант концентрат

73,00 лв.
На склад
SKU
C25 Cream 30ml

C25 Крем възпрепятства появата на вреди от действието на свободните радикали и признаци на преждевременно стареене на кожата благодарение на мощната си формула с антиоксиданти. Синергията на витамините C, A, B5 и E неутрализира ефекта на оксидативния стрес. За вял и неравномерен тен, фини линии и бръчки. За всички типове кожа.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ

25% Витамин С комплекс

Мощен антиоксидант, получен чрез векторизиране на L-аскорбинова киселина посредством силанизация, който осигурява защита от свободните радикали, отговорни за фотостареенето.

Витамин A естер

Най-стабилната и с най-добра поносимост форма на витамин А. Подобрява текстурата на кожата и помага в борбата срещу признаците на стареене.

Витамин B5

Вещество с овлажняващо действие за осигуряване на незабавен успокояващ ефект при раздразнена кожа.

Витамин Е естер

Естерна форма на витамин Е, известна с антиоксидантните си свойства, която спомага в борбата със свободните радикали, отговорни за фотостареенето (вреди, причинени от слънцето).

Полифеноли

Съдържащи се в естествена форма в гроздето, особено червеното грозде, полифенолите действат като мощен антиоксидант, като предотвратяват липидната пероксидация и като противовъзпалително средство.

Указания за употреба: Нанасяйте върху лицето сутрин, последвано от средство с висок фактор на слънцезащита.

30ml / 1.0 fl.oz

ОЧАКВАНИ РЕЗУЛТАТИ

  • Кожата е ревитализирана и защитена от оксидативен стрес
  • Тенът изглежда озарен и хармонизиран
  • Появата на фини линии и бръчки е намалена

КЛИНИЧНО ТЕСТВАН

80% от пациентите се доверяват на ефективността и резултатите на C25 Крем

* Две in vivo проучвания за комбинираната ефикасност на продуктите за пилинг и домашна грижа за кожата на Dermaceutic върху общо 50 доброволци с бяла, азиатски тип и тъмна кожа за 56 дни. Европейска независима клинично-изследователска организация.

Повече информация
Приложение Превенция
To Top