За резервация и въпроси
+359 876100 006

Ботокс

Цена от 190,00 лв.
На склад
Останали са само %1
SKU
Botox

 

Какво представлява ботулиновия токсин?

Ботулинов токсин от типа А (Ботокс или Диспорт) е първата форма на ботулиновия токсин, одобрен за козметични цели. Активният компонент на Ботокса е белтък, който се извлича от бактерията „Clostridium botulinum“. Тя блокира освобождаването на ацетилхолин и отпуска мускулите.

В ProDerma прилагаме ботулинов токсин от тип А (в лекарствена форма „BOTOX”) за отстраняване на хиперкинетични (мимически) бръчки в областта на челото, между веждите и параорбиталните зони, в областта на гърба на носа, брадичката, хоризонтални и вертикални бръчки по шията, ъглите около устата, в областта на деколтето и др.

 

Ефективност и приложение

Препоръчителните дози отчитат възрастта, пола на пациента и областта за въвеждане. Естетичният ефект се проявява в изглаждането на мимическите и статичните бръчки, с различна степен на изразеност.

 

Резултати и трайност

С помощта на специалистите в ProDerma ще получите квалифицирана оценка и индивидуална терапия с точните дозировки за постигане на отличен и проследим дългосрочно естетичен резултат от метода. Основният принцип при прилагането на препарата „Ботокс” за корекция на мимическите бръчки се състои в използването на по-малки дози за получаване на оптимален ефект.

 

За кого е подходяща

При необходимост от корекция на мимически бръчки в областта на челото, между веждите и параорбиталните зони, в областта на гърба на носа, брадичката, хоризонтални и вертикални бръчки по шията, ъглите около устата, в областта на деколтето.

 

Съвети преди и след процедурата

Информирайте екипа ни предварително за хронични заболявания, употреба на медикаменти и известни алергии.

Ботоксът временно отпуска мускулите, отговорни за появата на бръчки. По този начин той се различава от филърите, използвани за „изглаждане” на бръчките. Тази разлика е много съществена -  употребата на филъри не е заместител на Ботокс и обратно.

 

Колко процедури са необходими за постигане на добри резултати?

Вие ще бъдете подробно информирани от специалист на ProDerma за оптималния брой процедури за постигане на желания резултат на база индивидуална консултация.

To Top