0%
VelaShape III
 

АМИ, АКО ПРОБНАТА БЕШЕ МЯСТОТО, КЪДЕТО ВСИЧКО Е ПО МЯРКА?

“Пазаруването на дрехи винаги е било едно от любимите ми занимания. А и след като изгубих няколко сантиметра с VelaShape III, стана даже още по-забавно.Screenshot_10 Дрехите ми пасват по-добре, а увереността ми се покачи много !”

К.Ф., Ню Йорк

"Въпреки, че винаги съм се отдавала на тренировки, все пак имах сложни взаимоотношения с пробната. Сега, след като VelaShape III ми помогна да сваля няколко сантиметра от корема си, имам чувството, че всичко, което пробвам ми стои една идея по-добре!”

Д.Р., Мичиган

НАУКА – РЕЗУЛТАТИ – ДОВЕРИЕ

Syneron Candela комбинира едни от последните открития, с ниво на компетентност, което обещава забележителни резултати. Разбирането на нашите клиенти, което е по-добро от всяка една компания в нашата индустрия, е спечелило доверието на лекари и пациенти по целия свят. С пробивни технологии, които в момента са в етап на подготовка, ние имаме увереността да поддържаме нашите глобално лидерство и занапред в бъдещето.

VELASHAPE III – ВЛЕЗ В ПЕРФЕКТНА ФОРМА !

Почувствайте увереността, когато знаете, че изглеждате перфектно с VelaShape III. Неинвазивно оформяне на тялото. VelaShape III е мощна комбинация от инфрачервена светлина и би-полярна радио честота, която е клинично доказана, че намалява появата на целулит и резултатът е по-гладка кожа. Забравете думите, „Ами ако“ – потърсете място, където се използва лечението VelaShape III още днес и започнете направете така, че перфектната форма да стане реалност!

Какво предизвиква целулит ?

Няма точно определено обяснение за това, защо се появява целулита. Може да е резултат от нездравословен начин на живот, а може и причината да е друга, включително генетична и дължаща се на хормонални промени.

Какъв резултат мога да очаквам ?

В клиничните проби, силата на оформянето на тялото с VelaShape доведе до намаляване на цял един размер рокля след само 1 процедура.

Колко скоро ще забележа промяна след VelaShape III?

Ще започнете да забелязвате подобрение в третираната зона веднага след като повърхността на кожата Ви започне да става по-мека и и здрава. Междувременно ще забележите и че по-малката обиколка около третираната зона, както и намаление на появата на целулит, а най-добри резултати ще забележите след около 10 седмици.

Колко процедури ще са ми нужни?

Имате избор дали да се подложите на по-дълга лечебна сесия или три по-кратки сесии. Посъветвайте се с лицето, извършващо услугата VelaShape за това, коя опция е най-подходяща за вас.

Безопасна ли е VelaShape III?

Лечението VelaShape е безопасно и ефективно за всички видове кожа и цвят. Не са известни кратки или дълготрайни странични реакции.

Как работи VelaShape III?

VelaShape използва комбинация от технологии: – Вакуум повдига целевата тъкан, като я приближава до енергийният източник. – Инфрачервена светлина (IR) директно нагрява целевата зона. – Би-полярната радио честота (RF) безопасно направлява топлината равномерно по целевата зона, за да загрее по-бързо без да уврежда кожата. Комбинацията от тези енергии достига дълбоко до мастните клетки и заобикалящите ги тъкани. Резултатът е по-малка обиколка и намаляване на появата на целулит.

Болезнени ли са леченията с VelaShape III?

Повечето пациенти се чувстват удобно с VelaShape и описват процедурата като усещане за топъл и дълбок масаж на тъканите. Параметрите на лечението лесно се настройват, за да гарантират приятно преживяване. Нормално е да имате усещане за топлина няколко часа след процедурата. Някои пациенти съобщават за розовеникава поява на третираната зона, която може да продължи до няколко часа след процедурата, а кожата може да изглежда розова за няколко часа.

Постоянни ли са резултатите?

Следвайки медицински режим, е препоръчително периодично да си правите поддържащи процедури с VelaShape. Като всички техники, инвазивни или неинвазивни, резултатите ще продължат по-дълго, ако следвате балансирана диета и медицински режим с упражнения.

Какво прави най-новите лечения с VelaShape III по-ефективни?

Сега, лечебните сесии са по-кратки, а и можете да наблюдавате много по-скорошни резултати. Много пациенти съобщават за видими резултати още след първото посещение.