0%
Ултера терапия - Ultherapy
 
Терапията Ultherapy® е единствената неинвазивна процедура, одобрена от Управлението по храните и лекарствата на САЩ, за повдигане на кожата на шията, под брадичката и на веждите, единствената терапия за подобряване на линиите и бръчките на кожата на деколтето. Терапията Ultherapy® може да Ви помогне да постигнете по-свеж и по-млад вид от челото до гърдите.

 

  • Неинвазивна
  • Без време за възстановяване
  • Образува колаген
  • Естествени резултати
  • Еднократна процедура
  • Безопасен ултразвук

КАК РАБОТИ ТЕРАПИЯТА ULTHERAPY®

За разлика от технологиите с лазери, радиочестота и други, терапията Ultherapy® заобикаля повърхността на кожата, за да достави енергия на оптимална дълбочина, температура и точност. Уникално за терапията Ultherapy® е използването на ултразвуково изображение, което позволява на практикуващите да наблюдават слоевете тъкан, които третират, като осигуряват енергията да се доставя безопасно и там, където ще бъде най-полезна.

Макар, че терапията Ultherapy® не дублира резултатите от фейслифт, тя е отлична алтернатива за тези, които не са готови за хирургична интервенция, както и за пациентите, които желаят да увеличат ефектите на козметичната хирургична операция.

Терапията Ultherapy® доставя фокусирана ултразвукова енергия на същия основополагащ слой, който обикновено се третира от хирурзите по време на козметична хирургична операция, но без рязане или нарушаване на повърхността на кожата.

Тази енергия инициира естествения отговор на тялото за стимулиране растежа на свеж нов колаген и засилване на слабия колаген.

При някои пациенти, първоначалният ефект се наблюдава веднага след процедурата, но истинските резултати се появяват след 2 до 3 месеца, с растежа на новия колаген, който постепенно повдига и опъва кожата на лицето и шията и оглажда кожата на гърдите.

 
 

Допълнителна информация

Колко време отнема терапията?

Продължителността на терапията зависи от зоната, която се третира и Вашия индивидуален план за терапия.

Процедура за лицето и шията отнема 60 до 90 минути, а процедура за третиране на гърдите отнема приблизително 30 минути.

Трябва ли да си взема отпуск?

След процедурата Ultherapy® Вие можете незабавно да възобновите нормалните си дейности, без никакви специални мерки след терапията.

Кога ще видя резултати? Колко дълго ще траят резултатите?

Вие можете да видите известен първоначален ефект, но крайните резултати ще отнемат повече от 2 до 3 месеца, тъй като умореният колаген се заменя от растежа на нов колаген.

Кожата старее, а съвременните леки процедури могат да ни помогнат да вървим в крак с естествения процес на стареене. За много пациенти е успокояващо да знаят, че е научно доказано, че терапията Ultherapy увеличава производството на колаген в кожата.

Безопасна ли е процедурата Ultherapy®?

Процедурата Ultherapy®, одобрена от Управлението по храните и лекарствата на САЩ, е била безопасна при повече от 350,000 извършени процедури по целия свят. Ултразвуковата енергия се използва безопасно в областта на медицината в продължение на повече от 50 години. Освен това, всеки терапевт, който извършва процедурата Ultherapy®, получава интензивно обучение за процедурата и инструментите, така че Вие можете да бъдете уверени при избора на Ultherapy®.