0%
СПЕЦИФИЧНИ ТЕРАПИИ ЗА ЛИЦЕ
 

Pearl and Silk therapy - Rejuvi

Терапията на Rejuvi Pearl and Silk подобрява тонуса и пигментацията на кожата, придава по-сияен и гладък вид, изглажда фините линии и същевременно я подхранва с аминокиселини, протеини и разнообразни елементи, които заличават следите на времето и я подмладяват.

Коприненият перлен прах съдържа специални протеини за подхранване на кожата. Екстрактът от женшен повишава снабдяването на кръвта с кислород и спомага за метаболизма на кожата. Всички тези съставки представляват елементи на класическите традиции от Изтока за грижа и красота на кожата.

Терапията е подходяща за всички типове кожа, включително и за чувствителна кожа.

 
 

Биоклетъчна възстановяваща терапия на Massada

Биоклетъчната серия на Massada Bio Cellular предлага цялостно решение за борба с признаците на клетъчното стареене. Съчетанието от естествени активни съставки, комбинирани с Massada ComplexТМ регенерира, балансира и хидратира тъканите в дълбочина, придавайки на кожата видимо подмладен и освежен вид. Поддържа балансирано хидратирана и подхранена кожата.

Биоклетъчната възстановяваща терапия представлява интелигентно лечение, действащо на клетъчно ниво, което регенерира, стимулира и подобрява енергийния баланс на кожата, инхибира действието на ензима тирозиназа, отговорен за стареенето и повяхването на кожата, подновява тъканите и забавя процесите на клетъчното стареене, активира естествената защита на кожата, намалява бръчките и изчиства кожните петна, ревитализира и поддържа енергийният баланс на кожата през целия ден. Има балансиращо, хидратиращо или подхранващо действие, в зависимост от специфичните нужди на всеки тип кожа, изключителен антиоксидантен ефект – минимализира действието на свободните радикали и удължава младостта на кожата.

Подходяща е за кожа, нуждаеща се от интензивно възстановяващо лечение.

 
 

ТЕРАПИЯ ЗА ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА С MASSADA

Чувствителната и реактивна кожа е характерна за близо 50% от европейците. Терапията за чувствителна кожа на MASSADA подсилва епидермиса и осигурява стабилна защита на дермата, ефективно намалява усещането за суха, стегната и раздразнителна кожа.

С помощта на тази терапия кожата се успокоява, има деконгестантно действие и подсилва естествената й защита,  предотвратява лющеното, балансира вазоконстрикцията и вазокилатацията, осигурява надеждна защита на капилярите и подсилва чувствителната на ниски температури и резки климатични промени кожа.

Подходяща е за всички възрасти и типове кожа, склонни към зачервявания или купероза.