0%
SPA Терапии
 
ProDerma предлага голямо разнообразие от натурални минерални и продукти, разработени на базата на 30-годишен опит в естетиката, красотата, грижите и цялостното здраве.

Продуктите са разработени от централата на собствената им лаборатория с внимателно подбрани суровини от Мъртво море, Йордания, Япония, Чили, Сенегал, Франция…. Всички формули се отличават с изключителен баланс по отношение на техния състав и синергия от растения, екстракти, витамини, соли и кал от Мъртво море, био етерични масла и флорални води, които правят козметиката многосетивна и поливалентна.

ProDerma предлага ефективни продукти с висока степен на толерантност и действие, без да атакува кожата. Активните им съставки, сред които са перлите, течното злато и киселото мляко, съчетани в иновативни текстури на желатин, мусове, растителни екстракти от масла и растения, придават една много различна концепция на продуктовата им гама.

 
 

MASSADA Дълбокоинтензивна антицелулитна терапия ``Coffee session from Blue mountains from Jamaica

Кафето има тонизиращ ефект, стимулиран от високото съдържание на кофеин и теофилин. Съдържащото се в продуктите за тази терапия кафе се отглежда в сините планини на Ямайка. Тази антицелулитна терапия съдържа продукти, които активират липолизата, диурезата и термогенезата на локално ниво. Серията има диуретично, стимулиращо и съдоразширяващо действие. Основните съставки в използваните продукти като зелен чай, индийска луличка, див чемшир и хвойна имат укрепващо действие на капилярите, подобряващо действие на циркулацията и регулиращо действие на пропускливостта на капилярите.
 
 

MASSADA Стягаща терапия „Морски бриз“ с екстракт от водорасли и вана със сол от Мъртво море

Тази серия е специално създадена, за да редуцира теглото, да активира диурезата и да засили кръвообращението. Едно ефикасно средство за борба с едаматоза и целулит. Само след една процедура ще забележите подобрено кръвообращение и дренаж на краката. Солите, добити от Мъртво море са богати на натурални активни вещества, минерали и микроелементи. Изглаждат отпуснатата или портокалова кожа, като същевременно и я хидратират.
 
 

MASSADA Anti age терапия „Silk Proteins”

Потопете се във вана изпълнена с лукс и нежно масло от копринени протеини, което гали тялото ви. Тази изключителна по рода си Anti age терапия за тяло е предназначена за жени, които обичат да глезят себе си. В основната съставка на продукта са втъкани нишки от естествени влакна , добити от макромолекулите на копринени протеини. Тяхната хидролиза синтезира аминокиселини, които силно наподобяват тези в колагена и еластина. Помагат на кожата да диша, а това ускорява синтеза на нови клетки и придава младост и гладкост на кожата. Добавен към вашата вана, този копринен протеин ще ви накара да почувствате кожата си по-мека, изгладена, подмладена и видимо релаксирана.