0%
ПРОФЕСИОНАЛНИ ТЕРАПИИ ЗА ЛИЦЕ
 

Терапия за упорито акне на Rejuvi

Rejuvi разработи революционни продукти за третиране на акне. Rejuvi Acne Treatment използва alpha-hydroxyl acid (алфа-хидрокси киселини), urea peroxide и salicylic aid (салицилова киселина), за ефективно почистване на петна по кожата и отстраняване на микро-комедоните.

Прекомерното изобилие на мъжки хормони може да доведе до свръх-продукция на себум, който запушва порите, предизвиквайки акне и пъпки. Rejuvi Acne Treatment, ефективно задържа прекомерното количество кожни хормони, чрез специална комбинация от органични киселини, цинк и витамини. Този анти-андрогенен подход е уникална характеристика на „Rejuvi”. Поради този подход с множество действия, третирането на акне с “Rejuvi” превъзхожда другите терапии за акне.

„Третирането на Упорито акне с Rejuvi“ е много иновационна и ефективна терапия за акне, състоянието на което не се влияе от други терапии и дава доста забележителни резултати. Преди да използвате тази процедура, винаги пробвайте първо Rejuvi Acne Treatment.

 
 

Терапия за стягане на порите на Rejuvi

Широките пори на кожата често се асоциират с мазна и груба кожа, грапава и неравна повърхност. Rejuvi изкусно комбинира няколко продукта за ефективно подобрение на непривлекателните кожни състояния.

Тази терапия е напълно безопасна и много практична. Може да се прилага веднъж или два пъти седмично, до достигане на желаните подобрения.

 
 

Терапия за дехидратирана кожа на Rejuvi

Колагеновата терапия на Rejuvi стимулира био-химичните реакции и кръвообръщението на кожата, активира всичките й функции, витализира и тонизира. Тази специфична терапия е изключително релаксираща и приятна, заглажда фините линии и бръчки, придава плътност и здравина на кожата за постигане на сияен тен.

Колагенът е основния белтък, който се съдържа в нашата кожа. Неговата концентрация осигурява здравината и еластичността й, укрепва кръвоносните съдове. След 25-годишна възраст, възпроизвеждането на колаген в нашата кожа постепенно отслабва и недостигът му води до намаляване на нейната еластичност, изсъхване и набръчкване.

Растителният колаген и хиалуронова киселина са отлични биологични кожни овлажнители, които насищат кожата с вода. Лецитинът съдържа фосфолипид- изключително важен компонент на кожата, който осигурява отлично липофилно подхранване и повишава стегнатостта и еластичността на кожата. Тези активни съставки хидратират и подхранват, особено прекалено сухата кожа.

Терапията е предназначена за суха или дехидратирана кожа.

Може да се прави веднъж или два пъти седмично.

 
 

Избелваща терапия с “Rejuvi”

Терапията за избелване на кожата с “Rejuvi”, комбинира изсветляващо третиране (Lightening Treatment), третиране с плодов комплекс (Fruit Complex) и избелваща формула (Whitening Formula), за постигане на синергичен ефект при тонизиране на кожата и при проблеми с пигментацията, както и против тъмни кръгове под очите. Това е едно от най-ефективното професионално третиране, което е възможно днес.

Rejuvi Lightening Treatment съдържа перлен прах и множество антиоксиданти, в херметизирана капсула – за максимално запазване на ефикасността. Изсветляващото третиране с „Rejuvi”, предлага незабавно подобряване вида на кожата за около 30 минути.

 
 

Допълнителна информация

Тирозиназата е специален ензим, който катализира производството на меланин. При слаба дейност тирозиназата забавя образуването на меланин, съответно една от най-напредналите антипигментиращи техники се състои в спиране на секрецията на тирозиназата. Установено е, че екстрактът от пшеничен зародиш променя пътя на меланогенезата и произвежда светъл цвят пигмент (fheomelanin). Избелващата формула на “Rejuvi” съдържа инхибитори на тирозиназата – екстракт от корен на женско биле и екстракт от пшеничен зародиш, както и концентрирани антиоксиданти – за постигане на мощен антипигментиращ ефект. Като допълнение, се използва Плодов комплекс на „Rejuvi“ – за подпомагане проникването на Избелващата формула.

Избелващото третиране с “Rejuvi може да се провежда веднъж седмично, или през седмица.

Белотата на кожата се ограничава от индивидуалната генетика, поради това процедурата за избелване на кожата “Rejuvi” е създадена така, че да помогне за възстановяване на най-добрия цвят на кожата. След като тонът на кожата достигне своя максимум, по-нататъшният резултат от третирането може да остане незначителен.

 
 

Oколоочна терапия на Rejuvi

„Терапия за околоочен контур на Rejuvi“ е мощна терапия, която комбинира серия от уникални продукти за постигане на синергичен и антистареещ ефект върху зоната на очите. Отделните стъпки на терапията са грижливо подбрани в един специален цикъл, така че деликатната зона около очите, безопасно да извлече всички преимущества на тези процедури.

Бръчките „пачи крак“, подпухналост и торбички под очите могат да се подобрят или намалят значително.

Периодът на третиране включва 4-6 сеанса, плюс програмата за домашна грижа. Третирането може да се прилага всяка седмица или през седмица, в зависимост от състоянието на кожата.

 
 

КИСЛОРОДНА ТЕРАПИЯ ANESI

Кислородната терапия „Аква Витал“, стимулира тъкъните на кожата, повишава нейната виталност, продуцирането на колаген и регенериране на еластин.

Кожата излъчва сияние и свежест. Отговаря на нуждите на съвременната жена, за ефективно предпазване и премахване на следите на времето, като омекотява фините линии и бръчки.

Подходяща е за всеки тип кожа.