0%
ПРОФЕСИОНАЛНО ПОЧИСТВАНЕ НА ЛИЦЕ
 

Класическо почистване с Rejuvi и включено Дермоабразио - S.T- Peel Silhouet Tone

Съчетавайки съвременното билколечение, последните дерматологични изследвания, древните източни тайни за красота и модерната козметична биохимия, Rejuvi предлага уникален синергичен подход за сияйния и здрав облик на вашата кожа.

S.T-Peel Silhouet Tone е микродермоабразио с кристали, благодарение на което се подобрява видът на кожата, намалява дълбочината на бръчките и видимо подобрява структурата й при третиране на белези, свива разширените пори при мазна и замърсена кожа.

 
 

Допълнителна информация

Вълнуващият S.T. Peel, представен от Silhouette-Tone, е перфектното допълнение към вашата почистваща терапия. Това микро дермо-абразивно устройство от трето поколение е проектирано за най-високото ниво на изпълнение.

Ръчното приспособление Turbo Flow, представя само началните характеристики, които се съчетават, за да откроят S.T. Peel от множеството подобни приспособления. Мощен двигател за истинско микродермо-абразивно третиране. Естествените минерални кристали са проектирани ефективно на постоянно висока скорост. Системата Turbo Flow Projection създава вихър от кристали. Характерът на потока е безопасен и е идеално равномерен, без да причинява дискомфорт или раздразнение.

Терапията е подходяща и за мимически бръчки, подготвя кожата за приемане на активни вещества. Осигурява дълбок пилинг при акне и белези от акне.
S.T- Peel Silhouet Tone е микродермоабразио с кристали, което може да се използва преди процедури с лазер, IPL , ботокс и преди процедура за перманентен грим.

Осигурява масаж под налягане с моментален лифтинг ефект.

Дермоабразио –  като самостоятелна процедура – 70 лв. Пакет от 10 процедури (в зависимост от нуждата и типа на кожата може и по-малко) – 55 лв. за една процедура.

 
 

Масаж на лице – шия – деколте

Динамичното ежедневие, стресът и замърсеният въздух влияят неблагоприятно върху нашата кожа. Известно ни е, че е необходимо да се полагат системни грижи, които да забавят хода на времето и да съхранят красота и младостта на лицето ни. Масажът на лице, шия и деколте стяга и тонизира отпуснатата кожа. Той оформя контура на лицето, спомага за намаляване на оттока и премахване на двойната брадичка, избистря тена и релаксира лицевите мускули.

Масажът спомага за разширяването на кръвоносните съдове, благодарение на което се засилва циркулацията на кръв в тъканите и кожата, и повишава обмяната на веществата в тях. С тази процедура се подобрява и лимфния дренаж, нормализират се функциите на мастните и потните жлези.

Чрез масажа, механично се почиства повърхността на кожата от мъртвите епидермални клетки, от прах, от мастния и потния секрет. Системното му прилагане допринася за забавяне на процесите на стареене.

 
 

Почистване на лице с ултразвукова шпатула

Всяка козметична процедура започва с почистване на кожата на лицето. При добре почистени пори, козметичните препарати се усвояват по-ефикасно. Ултразвуковата шпатула е най-популярния козметичен инструмент. Редовните процедури с нея гарантират изключителен ефект. Процедурата с ултразвукова шпатула е специално разработено за почистване на кожата, заглаждане на фините бръчките и озаряване тена на лицето.
 
 

Допълнителна информация

Уредът сменя електрически вибрации (28 000 пъти в секунда), с механични вибрации (28 000 пъти в секунда). Чрез високо-честотни вибрации, които правят кожата по-мека, апаратът отстранява грубия повърхностен слой, себум и замърсявания. Проникващият ефект на ултразвука масажира и почиства кожата в дълбочина. След процедурата кожата ви ще изглежда бяла, свежа и еластична. Полезен ефект на ултразвуковото почистване е, че ускорява клетъчното обновяване, а младите клетки много по-пълноценно усвояват нанесените кремове и маски, използвани като ежедневна грижа в домашни условия. Ултразвукът стимулира клетъчното обновяване, способства за дълбокото хидратиране на кожата, възстановява клетъчния метаболизъм и осигурява по-дълбоко проникване на лечебните козметични препарати.

Ултразвуковото почистване не е подходящ за пациенти с кожни заболявания – витилиго, доброкачествени кожни образувания, възпалителни процеси, хиперпигментация, златно или платинено армиране, при хипертония, сърдечно-съдови заболявания, хора с пейсмейкъри и през втората половина на бременността.

 

Въздействие на ултразвуковата терапия
• Премахва мъртвите клетки-Ултразвуковите вибрации ексфолират мъртвите клетки на кожата и стимулират растежа на нови клетки. Кожата става гладка и нежна.

• Почиства кожата в дълбочина-Въздействието на ултразвука води до дълбоко почистване на кожата от токсини, отстранява прекомерното омазняване и отпушва мастните жлези.

• Премахва мазни замърсявания-Ултразвуковите вибрации премахват омазняването, замърсяванията и клетъчните остатъци от фоликулите. Порите се свиват и количеството на бактериите намалява. Кожата става блестяща и красива.

• Намалява пъпките-Пъпките са вид патологична промяна на кожата, в резултат от запушени пори и нездравословно дишане на кожата.

• Подобрява фините бръчките-Ултразвукът стимулира кожата да произвежда колаген и еластин. Фините линии и бръчки намаляват. Кожата се възстановява до гладка, с младежки блясък и се поддържа с редовни терапии.

• Намалява меланина-С помощта на ултразвукови вибрации, апаратът подтиска тирозиназата, намалява и премахва меланина.

• Помага усвояването на продукти -Ултразвукът помага продуктите за кожа да проникнат в дълбочина. Изисква се по-малко продукт и той е по-ефективен, тъй като прониква и действа дълбоко в кожата.