0%
Покажете още днес вашето по-младо аз – Silhouette Soft®
 

Какво представляват Silhouette Soft® ?

Silhouette Soft ® е ново лечение с двойно повдигащо и възстановяващо клагена действие. Основната му съставка е полимлечна киселина , която е изцяло реабсорбираща са и се използва от много години в различни медицински направления като кардиологията. Произведен в САЩ, Silhouette Soft® е разработен въз основа на 6-годишен опит в употребата на конците в реконструктивната и естетична хирургия. Как работи ?

Едно лечение, две действия:

– Повдигащо действие с незабавен и дискретен ефект. Резултатите са видими веднага – Регенеративно действие а постепенни и естествени резултати. Това става чрез процеса на реабсорбация на Silhouette Soft®, които възстановяват изгубения колаген, придават по-добри очертания на линиите на лицето, като същевременно запазват трайно неговият обем. Silhouette Soft® е уникално лечение, което съчетава тези две действия по начин, който не е постигнат до сега.

Защо е иновативно?

– Незабавен естествен повдигащ ефект; – Постепенно възстановяване на изгубения колаген; – Изцяло реабсорбиращ се компонент; – 30-минутна процедура; – Без разрези; – Дълготраен ефект до 18 месеца; – Лечение, специално създадено за третиране на отпуснатата кожа в различни зони: долна челюст, шия, маларна зона и вежди. Silhouette Soft® е лечение, което може да се адаптира към вашите индивидуални нужди и желания. Silhouette Soft® може да се приложи като самостоятелно лечение или в комбинация с филъри и ботулинов токсин.