0%
Криотерапия CRYOLIFT
 

Cryolift ™  представлява терапия с изкуствен студ, предизвикваща стресово състояние на кожата, при което активно се стимулират нейните обменни и хормонални процеси, подобрява се кръвообръщението и снабдяването на клетките с кислород.

Комбинацията на изкуствен студ със специфични козметични продукти, снабдява кожата с полезни биоактивни вещества и осигурява моментална красота и лифтинг.

 
 

Освобождава студа и стабилизира ...

Cryolift ™ освобождава студа и стабилизира при -18 градуса по Целзий, директно върху кожата, без никакво чувство за дискомфорт. Cryolift ™ действа радикално по маркирани и уморени кожи, които да възвърнат своята стегнатост, тонус и блясък. Криогенното приложение позволява бързо инхибиране на нервната проводимост. Поради този ефект, той намалява локалната болка върху третираната област. Това позволява по-дълбоко проникване в кожата, без да причинява дискомфорт.

Студът директно започва стимулацията на кръвоносните съдове, чрез микроциркулацията. Малките кръвоносни съдове се отварят, за да се компенсира бързото охлаждане на кожата. Този механизъм води до бърза последователност от вазоконстрикция и вазодилатация, чрез ефекта на изпомпване. Това явление се нарича Vasomotricity. То позволява бързо разпределение на активните съставки в кожата.

 
 

Свива широките пори и избледнява пигментацията ...

Cryolift ™ терапия свива широките пори и избледнява пигментацията, защото подобрява метаболизма на клетките. Веднага след процедурата кожата е гладка, стегната и бляскава.

Това е неинвазивна безболезнена процедура, с видим ефект и резултати още след първото приложение и има радикално действие върху уморената кожа. Благодарение на комбинацията от импулсен ток и ниска температура до -10 градуса, активните съставки се въвеждат в най-дълбоките слоеве на кожата и 80-90% от тях се усвояват, за разлика от йонофорезата, при която се вкарват едва 5-10%. С апарата се въвежда променлив ток и в комбинация с криогенния метод се стимулират всички обменни процеси в кожата. Електростимулацията повдига скулите и повишава тонуса, води до стягане на контура и подобряване на тургора на лицето. Идеален срещу тъмни кръгове и торбички под очите.

Метода Cryolift ™ изпълнява перфектно симбиозата между действието на продукти, с висока производителност и биостимулиращ ефект на криотерапия, за оптимизирани резултати.

 
 

Активира микроциркулацията на кожата ...

Vasomotricity активира микроциркулацията на кожата и по този начин спомага за по-добра оксигенация (доставка на кислород) на дермални клетки. Една окислена клетка използва енергийните си ресурси оптимално. По-добро проникване на активните съставки, като следователно повишаване на тяхното действие върху кожните клетки.