0%
IBSA – Мултифункционален подход към стареенето на кожата
 
Institut Biochimique SA е мултинационална швейцарска фармацевтична компания, основана през 1945 г. Корпоративната философия на ІВSA е фокусирана върху стратегия за оптимизиране на активните съставки, като същевременно се разработват новаторски формулировки с по-висока ефективност и толерантност, способни да оптимизират спазването на предписанията от страна на пациента и терапевтичните резултати. В потвърждение на тази философия са основни продукти, като Flector®, един от първите противовъзпалителни пластири и пазарен лидер в тази област, Sinovial® (ревматология), Fostimon® (човешко възпроизводство) и laluset® (дерматология). IBSA е вече признато име, не само в Швейцария, а и по целия свят, а неговите нови филиали, високоспециализирани производствени съоръжения и съвместни предприятия в чужбина, позволяват на компанията да разшири сферата си на действие, което съдейства за непрекъснатото й разширяване.

Ултрачиста хиалуронова киселина

Научните познания, непрекъснатото проучване, технологичното развитие и модерните производствени процеси превръщат IBSA в една от водещите фармацевтични компании за производството на хиалуронова киселина, в това число за дермоестетични приложения. Всъщност, IBSA се отличава на този голям пазар, тъй като контролира целия жизнен цикъл на продукта, от производството на биоферментиращата суровина до пускането на готовия продукт в предварително напълнени спринцовки. Хиалуроновата киселина на ІBSA представлява ХК с ултрачистота, произведена чрез патентован процес на биоферментация на Streptococcus Zooepidemicus, и се счита по света като продукт с „НАЙ-ВИСОКО КАЧЕСТВО“ по отношение на чистотата, безопасността и високата устойчивост на процесите на топлинно производство.

Областта на дермоестетиката предлага широка гама продукти и марки, като Viscoderm®, Profhilo® и Aliaxin®, които са базирани на концепцията на действието Hydrolift®.

Действието Hydrolift® представлява новаторски подход, имащ за цел да противодейства на физиологичното редуциране на хиалуроновата киселина в кожата, да възстановява хидратацията, еластичността и тонуса на кожата. Действието Hydrolift® е израз на синергичното действие, получено при използването на избрана хиалуронова киселина, произведена въз основа на патентована IBSA технология, която при комбинирано приложение създава оптимални условия за превенция и борба с процеса на стареене.