За резервация и въпроси
+359 876100 006

Биоревитализация с CytoCare

Цена от 200,00 лв.
На склад
Останали са само %1
SKU
Biorevitalization with CytoCare

 

Какво представлява терапията със CYTOCARE

CYTOCARE е гама от резорбируеми импланти, съставени от хиалуронова киселина + подмладяващ комплекс, инжектиран чрез микроинжекции в повърхностна дерма и средна дерма на околоорбитални и периорални линии (вертикални линии на устните).

Действа на две нива в кожата - в дълбочина стимулира фибробластите, а на повърхността на кожата въздейства върху кератиноцитите.

 

Ефективност и приложение

Ексклузивна формула на основата на 32 или 16 mg хиалуронова киселина и подмладяващ комплекс СТ50. Редуцира фините линии и бръчки.

CYTOCARE 532 подобрява качеството на кожата на напреднал тип кожа:

  • Запълване на фини линии;
  • Възстановяване на сиянието.
 

Резултати и трайност

  • Коригира процесите на стареене на кожата;
  • Възстановява хидратацията, тонуса и еластичността;
  • Подобрява естествения блясък на кожата.
 

За кого е подходяща терапията?

Френската лаборатория REVITACARE® има решение за много естетични проблеми (кожа, тяло, скалп) и се свързва с Качество, Сигурност и Ефективност. Продуктите са биосъвеместими, в съответствие с международните стандарти ISO 10993: нецитотоксични, недразнещи, несенсибилизиращи и немутагенни. Произведени са на основата на качествена хиалуронова киселина от биотехнологичен произход, некръстосано свързана.

 

Колко процедури са необходими за постигане на добри резултати?

Видими ефекти след първите няколко процедури! Възползвайте се от индивидуална консултация със специалист на ProDerma за повече информация.

To Top